Notícies més llegides




+ Notícies


Barcelona

AgroBank impulsa un préstec amb condicions preferents per pal·liar els efectes de la sequera, que es facilita a Catalunya amb 958 milions en finançament preconcedit

+ Notícies  -  05/06/2023  -  15:55

El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Josep Mª González, ha destacat la importància del sector agroalimentari i la seva resiliència en els últims anys


AgroBank

AgroBank



AgroBank, la línia de negoci de CaixaBank especialitzada en el sector agroalimentari, ha posat en marxa una iniciativa per ajudar els agricultors i ramaders a fer front als efectes de la sequera. Mitjançant el préstec Agroinversió, els clients podran accedir a finançament amb condicions preferents per pal·liar la disminució d'ingressos provocada per aquesta situació.

Aquest préstec permetrà cobrir les necessitats puntuals dels agricultors i ramaders, adaptant els terminis de pagament i incloent carències opcionals segons les necessitats dels clients. A més, per agilitzar el procés de sol·licitud, AgroBank ha posat a disposició dels clients de Catalunya un total de 958 milions d'euros en finançament preconcedit.

Els clients d'AgroBank tindran l'assessorament de gestors especialitzats a tota la xarxa d'oficines de l'entitat, la qual compta amb la presència més extensa a Espanya, arribant també a petits municipis. Aquest suport professional permetrà als agricultors i ramaders obtenir el finançament necessari per fer front a les dificultats derivades de la sequera i garantir la viabilitat de les seves explotacions.

Amb aquesta iniciativa, CaixaBank, a través d'AgroBank, reafirma el seu compromís amb el sector agroalimentari i demostra la seva voluntat de col·laborar amb els agricultors i ramaders en moments complicats com els provocats per la sequera. A més del préstec Agroinversió, AgroBank ofereix altres alternatives de finançament i assegurances agràries per a les necessitats dels clients.

El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Josep Mª González, ha destacat la importància del sector agroalimentari i la seva resiliència en els últims anys. Per la seva banda, María Alsina, directora territorial de l'entitat a Barcelona, ha subratllat el compromís de CaixaBank a l'hora de facilitar el finançament als agricultors i ramaders en aquests moments complexes.

AgroBank, amb aquesta iniciativa, es consolida com un aliat essencial per al sector agroalimentari, oferint solucions financeres adaptades a les necessitats dels clients per garantir el seu desenvolupament i sostenibilitat en un context de canvis climàtics i situacions adverses com la sequera.


Autor: Redacció


#caixabank


#caixabank





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...