Notícies més llegides




OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

La Setmana del Comerç d'Olot impulsa la interacció i premia als clients amb el Shopping Dia&Nit

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  06/06/2023  -  14:42

S'han previst formacions, jornades de networking, entrega de reconeixements, intercanvi d'experiències i regals per als usuaris i usuàries del comerç local d'Olot


Setmana del Comerç

Setmana del Comerç



L'Associació de Comerciants d'Olot (ACO Olot) ha anunciat la celebració de la Setmana del Comerç d'Olot, una iniciativa que té com a objectiu principal promoure el comerç local i fomentar la interacció entre els comerciants. Aquesta setmana dedicada exclusivament al comerç se celebrarà del 12 al 18 de juny de 2023 i comptarà amb diverses activitats i esdeveniments.

La Setmana del Comerç d'Olot començarà amb una formació titulada "Inicia't a la venda i potencia les teves habilitats comercials", que tindrà lloc els dies 6 i 13 de juny a la FES d'Olot. Aquesta formació forma part del programa CoCreix, impulsat per l'Àrea d'Empresa i Emprenedoria de DinàmiG i la Diputació de Girona, i compta amb el suport financer del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

Entre les activitats destacades de la setmana es troba una sessió de motivació sobre el comerç de proximitat a l'era del neuromàrqueting, que serà impartida per Carles Martí, consultor i formador comercial, a Manxa Bricolatge i Llar el dia 14 de juny. A més, el dia 15 de juny se celebrarà una jornada d'intercanvi d'experiències a l'Espai Cràter, on es presentaran diversos models comercials d'èxit de la ciutat i es lliuraran reconeixements a la trajectòria, innovació i col·laboració entre els comerciants d'Olot.

La culminació de la Setmana del Comerç serà el dissabte 17 de juny amb el Shopping Dia&Nit, una jornada comercial completa en què els establiments associats a l'ACO Olot romandran oberts fins a les 23 o 24 h de la nit. Durant tot el dia, els clients que realitzin compres en aquests establiments tindran l'oportunitat de participar en el sorteig d'un xec de 300 € i un àpat a Les Cols. A més, per compres superiors a 20 euros, els clients podran optar a realitzar una tirada a la ruleta de l'Associació de Comerciants, que oferirà diversos premis com xecs regal, embotits, vins, escumosos i àpats.

La Setmana del Comerç d'Olot té com a objectiu principal dinamitzar el comerç local, fomentar la interacció entre els comerciants i premiar la fidelitat dels clients. A través d'aquesta iniciativa, l'ACO Olot busca reforçar el teixit comercial de la ciutat i promoure l'activitat econòmica en els establiments locals. Es convida a tota la població a participar en aquesta setmana dedicada al comerç i gaudir de les activitats i promocions preparades pels comerciants d'Olot.


Autor: Redacció


#olot


#olot





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...