Notícies més llegides




Política


Girona

La plataforma 'Gironins pel Canvi' publica un manifest en què reivindica que Sílvia Paneque lideri el canvi a Girona

Política  -  06/06/2023  -  17:35

Els gironins i gironines van donar suport a la candidatura del PSC-Gironins pel Canvi amb una diferència de gairebé 700 vots respecte a la segona llista més votada


Gironins pel Canvi

Gironins pel Canvi



Escriptors, professors i desenes de persones independents de posicions ideològiques diverses han publicat un manifest a través de la plataforma "Gironins pel Canvi", en el qual reivindiquen que Sílvia Paneque sigui la líder del canvi a Girona com a alcaldessa, després de guanyar les eleccions municipals.

Les eleccions del passat diumenge 28 de maig van reflectir clarament la voluntat dels gironins i gironines. Els ciutadans de la nostra ciutat van manifestar dues coses de manera contundent. En primer lloc, la necessitat urgent d'un canvi de polítiques a Girona. I en segon lloc, que aquest canvi ha de ser liderat per Sílvia Paneque com a alcaldessa.

Els gironins i gironines van donar suport a la candidatura del PSC-Gironins pel Canvi amb una diferència de gairebé 700 vots respecte a la segona llista més votada. Aquest resultat demostra que la voluntat de canvi va més enllà de la candidatura de Gironins pel Canvi i que és necessari construir un govern fort a l'Ajuntament. A més, evidencia que aquest ampli i ambiciós projecte de canvi ha de ser liderat per la Sílvia Paneque.

El canvi que es busca és urgent per a la ciutat de Girona en tots els seus aspectes, des dels carrers fins a les institucions, des de la cultura fins a l'habitatge, des de la promoció econòmica fins als serveis socials. Amb això present, la plataforma "Gironins pel Canvi" considera que l'única opció de canvi que garanteix una gestió eficaç i capacitat de diàleg amb tots els sectors de la ciutat és la representada per Sílvia Paneque.

Els resultats de les eleccions indiquen clarament que qualsevol alternativa de govern que no contempli a Sílvia Paneque com a alcaldessa aniria en contra de la majoria dels gironins i gironines que van votar a favor del canvi.

La candidatura encapçalada per Sílvia Paneque ha guanyat en 9 barris de la ciutat i ha obtingut la primera o segona posició en el 70% dels barris que representen la població censada de Girona. Això és una clara demanda de canvi per part dels ciutadans.

Amb aquest manifest, escriptors, professors i altres persones independents s'uneixen per expressar el seu suport i la seva confiança en Sílvia Paneque com a líder per a aquest canvi tan necessari a Girona.

La plataforma "Gironins pel Canvi" espera que aquest manifest tingui un impacte positiu i contribueixi a la conformació d'un govern que respongui a les necessitats i les aspiracions dels gironins i gironines. És hora de posar en marxa les polítiques de canvi i treballar conjuntament per construir una ciutat millor.


Autor: Redacció


#girona


#girona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...