Notícies més llegides




+ Notícies


Girona

Els Mossos d'Esquadra detenen sis membres d'un grup criminal responsable de més de 60 robatoris amb força i violència a Catalunya

+ Notícies  -  06/06/2023  -  17:46

La Unitat d'Investigació de la comissaria de Martorell dels Mossos d'Esquadra ha detingut sis homes, amb gairebé 90 antecedents, acusats de cometre una seixantena de robatoris amb força i violència a domicilis i establiments arreu de Catalunya


Mossos d'Esquadra

Mossos d'Esquadra



Els Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Martorell van detenir el dia 30 de maig, sis homes, d'entre 26 i 50 anys, com a presumptes autors de delictes contra el patrimoni, lesions, detenció il·legal, usurpació de funcions públiques, tinença d'armes, delictes contra la salut pública i pertinença a grup criminal. Entre tots els detinguts, sumen gairebé 90 antecedents.

Els agents van tenir coneixement durant el mes de febrer d'aquest any que s'havia produït un robatori amb força a un domicili de Sant Andreu de la Barca. Arran d'aquests fets, la Unitat d'Investigació de la comissaria de Martorell va obrir una investigació i va aconseguir identificar els presumptes autors.

En el transcurs de la investigació, els mossos van verificar que es tractava d'un grup organitzat amb una activitat delictiva molt elevada. Per aquest motiu, els agents van tenir com a objectiu principal identificar tots els membres d'aquest grup.

Aquest entramat criminal estava especialitzat en robatoris de vehicles, falsificació de documents, i robatoris amb força i amb violència a domicilis i establiments. En total, va estar implicat en més d'una seixantena de fets delictius comesos arreu de Catalunya.

Un d'aquests, que va tenir lloc el mes d'abril, va ser el robatori amb violència a un domicili de Sant Andreu de la Barca on els autors es van fer passar per policies i van fer servir uniformes i material policial. També van emmanillar a la víctima i la van agredir.

El passat 30 de maig es van realitzar vuit entrades i escorcolls simultanis a immobles situats a Barcelona, Rubí, La Torre de Claramunt, La Pobla de Claramunt, Sant Quintí de Mediona i Igualada. Com a resultat, es van detenir sis membres d'aquest grup criminal.

Els agents van trobar durant el transcurs de les entrades una gran quantitat d'objectes sostrets provinents dels fets delictius investigats, així com substàncies estupefaents. El grup també tenia en el seu poder material per dur a terme els il·lícits penals, com armes de foc curtes reals i simulades, uniformes, emblemes i material policial, i finalment, elements d'alta tecnologia utilitzats per sostreure vehicles.

Els detinguts van passar a disposició judicial el dia 1 de juny. Dos d'ells van ingressar a presó i els altres quatre van quedar en llibertat amb càrrecs.

La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.


Autor: Redacció


#girona


#girona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...