Notícies més llegides




+ Notícies


Catalunya

Neix digital hits FM amb una mirada cap a l'adjudicació de noves llicències de ràdio.

+ Notícies  -  11/09/2013  -  12:33

Coincidint amb la Diada Nacional de Catalunya, arrenquen les emissions als Pirineus de Digital Hits FM, la nova ràdio 2.0 de Catalunya impulsada pel Grup Mola i el Grup Digital Hits.


GIRONANOTICIES.COM

GIRONANOTICIES.COM



Digital Hits FM es presenta com una emissora musical, catalana i de proximitat amb el propòsit de futur d'assolir una línia de programació basada en l'entreteniment, les noves tendències, la música i la informació local. Els impulsors asseguren que el naixement d'aquesta ràdio es produeix amb una clara mirada cap a la resolució del concurs per a l'adjudicació de noves llicències de ràdio, convocat pel Consell de l'Audiovisual de Catalunya el passat mes de maig i que es preveu que es resolgui a finals d'aquest any. En aquest concurs públic, Digital Hits FM opta a un total de setze freqüències repartides per tot el país.

La programació d'aquesta temporada (100% en català i 24 hores d'emissió) s'estructurarà amb una fórmula musical dividida en franges i s'hi sumaran programes temàtics diaris dedicats a gèneres musicals i a la promoció de la música catalana, espais d'entreteniment com "In Session 2.0" amb Miquel Triadó, informació de proximitat i, com a tret distintiu, l'emissió conjunta per televisió, ràdio i Internet de programes reconeguts com "Digital Hits Magazín", amb David Mir i Arnau Vila. Aquest últim espai, que des del 2009 forma part del paquet de programació musical i d'oci "Digital Hits TV" que s'emet simultàniament a diverses televisions locals de Catalunya, incorpora també la ràdio com a nou canal de difusió.

La ràdio multiplataforma de Catalunya

Digital Hits FM emet a la freqüència 93.5FM dels Pirineus - Puigcerdà i també ho fa a Barcelona i l'àrea metropolitana a través del canal de ràdio de la TDT, per Internet a través de la pàgina web de l'emissora, i amb l'aplicació per a telèfons mòbils.Està previst que durant les properes setmanes s'incorpori l'emissió a Girona i Tarragona per TDT Ràdio i, alhora, les emissions en FM a Barcelona - Àrea Metropolitana des de Collserola, amb la freqüència atorgada a Metropolitana d'Audiovisuals S.L. (empresa del Grup Mola) tan bon punt s'obtingui l'autorització pertinent de l'administració, tal com disposen Flaix FM i Kiss FM, ambdues concessions localitzades a Terrassa.

La suma d'esforços: Televisió, ràdio i Internet. Digital Hits FM és un projecte impulsat per diversos empresaris del sector audiovisual català. D'una banda, el Grup Mola, establert a Sabadell i dedicat als mitjans de comunicació, propietari de molaTV, molaFM i amb2FM, mitjans amb més de 10 anys d'història. De l'altra, el Grup Digital Hits, dedicat al sector dels mitjans audiovisuals des del 2005, amb una important presència al sector jove i de mitjana edat gràcies als programes de televisió englobats sota la marca "Digital HIts TV" distribuïts a través de televisions locals i del portal web audiovisual dedicat a l'oci nocturn "digitalhits.cat".

A la iniciativa s'hi sumen els esforços i l'experiència de televisions històriques i arrelades a Catalunya: Banyoles Televisió (Girona), amb 20 anys d'emissions, molaTV (Sabadell-Barcelona), CAT 4 TV Mediterrani (Tarragona) i les emissores de ràdio ja esmentades molaFM i amb2FM (Barcelona).







Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...