Notícies més llegides




Cultura


Ceret

La pintora Alba Roqueta presenta el seu darrer treball en una exposició a Ceret.

Cultura  -  01/03/2015  -  10:07

Ballet&Gaudí, la sèrie més recent de l’artista empordanesa, estarà exposada fins al 25 de març a la Mediateca Ludovic Massé de la capital del Vallespir.


Guillem Plujà/GN

Guillem Plujà/GN



Alba Roqueta



Alba Roqueta



Alba Roqueta





Ahir es va inaugurar una exposició de l’artista Alba Roqueta a la ciutat francesa de Ceret. Es tracta de la presentació de la sèrie Ballet&Gaudí, una quinzena d’obres pintades amb acrílic sobre teles de lli, i que l’ha ocupat els darrers dos anys. “Sóc una gran fan de Gaudí i sempre que puc introdueixo algun element de la seva obra. I en aquesta sèrie he volgut fusionar Gaudí amb una disciplina tan creativa com la dansa”, ha explicat Roqueta. L’artista empordanesa s’ha mostrat satisfeta per la feina realitzada i sobretot per l’acceptació que ha tingut el seu darrer treball entre els visitants que ja l’han gaudit. “Avui han vingut grans pintors de l’Empordà i de Ceret, i sempre és un plaer que et felicitin persones que admires”, confessava orgullosa la pintora de Platja d’Aro.

Després d’inaugurar l’exposició que restarà oberta fins al 25 de març, Alba Roqueta ja pensava en la seva propera obra. “Sóc una persona molt inconformista i sempre penso noves maneres de millorar com artista. M’apassiona la pintura i el fet de pensar-hi no em suposa cap maldecap”, afirmava Roqueta. L’artista també ha explicat que per a ella exposar a Ceret suposa un repte però a l`hora un orgull ja que la capital del Vallespir és el bressol de l’art i per tant, un lloc molt concorregut de persones que podran visitar la seva obra. “Quan et diuen Ceret de seguida penses amb Maillol, Manolo Hugué o la colla d’en Picasso, i evidentment és un entorn que està impregnat d’art”, concloïa la creadora de Ballet&Gaudí.



Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...