Notícies més llegides



Alt Empordà


Figueres

Joan Miquel Oliver llueix el seu pop surrealista a l'Acústica

Alt Empordà  -  30/08/2015  -  16:18

El cantant presenta Pegassus i repassa els seus temes més coneguts al peu del Museu Dalí de Figueres.


A.C/GN

A.C/GN




El cantant Joan Miquel Oliver va portar ahir les seves lletres surrealistes al festival Acústica de Figueres. En un concert al peu del Museu Dalí, l'excompositor d'Antònia Font va presentar davant del públic empordanès les cançons del seu darrer disc, “Pegasus”, així com alguns dels temes més coneguts de la seva carrera en solitari.

Acompanyat per Jaume Manresa als teclats i Xarli Oliver a la bateria, el mallorquí va arrencar el concert amb “Marès a Radial”, “Pegasus” i “Ecos d'ambulàncies”. Després de presentar la banda, va anunciar que, seguint el consell del seu representant, uniria tots els reggeatons del seu repertori -”resulta que tinc un munt de reggeatons, sabeu?”, va bromejar- per a animar els espectadors, i va convidar els assistents a desmelenar-se amb temes com “Món vegetal” i “Dins un avió de paper”.

Les campanades de mitjanit van interrompre un discurs d'Oliver sobre com havia après a puntejar la guitarra i que va servir per introduir “Benzineres polsegoses”, seguida de “Surfistes en càmera lenta”, molt ben rebuda pel pati de butaques. Tot seguit va avisar que deixava l'”etapa ètnica” del concert per a tornar al pop amb “Final feliç”, “Marcianet de Mart” i “Hansel i Gretel”, tres de les seves cançons més conegudes.

“Sou molt bona gent, és un lloc molt guapo i el festival és collonut”, va dir l'artista, per després explicar que havia gaudit amb l'anterior concert que s'havia fet al recinte, el de la jove Núria Graham. “No l'havia sentit mai i he quedat al·lucinat”, va assegurar, i va rebre un crit de “Gràcies” de la cantant, que estava entre el públic.

“Fèmur”, “Ryanair” i “Mil bilions en estrelletes” van donar pas a “Inventari pis carrer Missió nº3 2ª”, que va interpretar amb la cara tapada per una fotografia de l'actor George Clooney, “Foto” i “Polo de llimona”. Amb “Teuleres trencades” es va acomiadar de l'escenari de l'Acústica, però va tornar-hi a pujar per a bisos com l'estrident “Lego” i “Pallasso”.


Autor: A.C/GN





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...