Notícies més llegides




Alt Empordà


Figueres

El Festival Còmic de Figueres inaugura amb èxit la seva IX edició

Alt Empordà  -  25/03/2016  -  15:13

El prestigiós clown ucraïnès Housch-ma-Housch va sorprendre especialment amb el seu excèntric personatge


JOAN CASTRO - ICONNA

JOAN CASTRO - ICONNA




La societat figuerenca, es va citar ahir al Teatre El Jardí per assistir a l'espectacle inaugural de la tradicional cita cultural amb l'humor. El Teatre municipal de la ciutat va tornar a transformar-se en cabaret per celebrar la Gala Inaugural del Festival Còmic. L'alcaldessa Marta Felip i gran part del consistori van assistir a la cerimònia que va reunir a l'escenari una proposta valenta i arriscada amb quatre grans artistes de diferents procedències i varietat d'estils.

Un dels grans cops d’efecte del festival va ser el mag Otto Wessely que va causar una gran impressió en la seva primera aparició. El còmic, habitual del Crazy Horse de Paris, va fer gala del seu talent davant la mirada atònita dels espectadors. Amb 70 anys d'edat, el mag va començar la seva intervenció fent un streeptess integral a dalt de l'escenari que el públic observava amb ulls alliberats de tot prejudici.

El prestigiós clown ucraïnès Housch-ma-Housch va sorprendre especialment amb el seu excèntric personatge. La seva intervenció va ser un dels moments més aplaudits de la nit. Va mostrar una experta tècnica de clown, amb acurada estètica, gestos i sons guturals personalíssims que van connectar ràpidament amb el públic. El còmic andalús Santi Rodríguez va desplegar la seva generositat dalt de l'escenari. Va fer un petit homenatge a la ciutat lluint una samarreta amb el dibuix del bigoti de Salvador Dalí. L'artista, amb el seu particular tarannà, va aportar una visió molt divertida sobre la política del PP.

I el Sr. Bohigues que va actuar com a mestre de cerimònies, va aparèixer improvisadament amb el seu personatge intercalant la seva particular opinió sobre la vida, amb fragments dels seus espectacles “El Pensador de Barra lliure” i “L'Optimista Global”. Quatre pallassos molt diferents l’un de l’altre per l’edat, els aspectes i el tipus d’humor van ser els protagonistes ahir d'un festival que segueix fins diumenge amb la idea de contribuir a generar noves dinàmiques culturals a la ciutat i alhora projectar una imatge de Figueres que motivi l'esperit dels empordanesos a participar més activament de la vida social i cultural.

Dimecres també va tenir lloc la projecció del film “What we do in the shadows” dins de la programació del Cine Club Diòptria conjunta amb el festival. El film escrit i dirigit pels grans còmics neozelandesos Jemaine Clement i Taika Waititi va tenir una gran acollida de públic a la sala La Cate de Figueres que va acabar la sessió cinematogràfica aplaudint la pel·lícula.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...