Notícies més llegides




Actualitat Girona


Girona

La Xarxa Gironina per a la Reforma Horària presenta el pla de treball per al 2017

Actualitat Girona  -  02/03/2017  -  22:09

Avui s'ha fet la segona reunió d'aquest projecte impulsat per l'Ajuntament de Girona i que compta amb la participació de diverses empreses de les comarques gironines


Reunió Xarxa Reforma Horària

Reunió Xarxa Reforma Horària




Aquesta tarda ha tingut lloc la segona reunió de treball de la Xarxa Gironina per a la Reforma Horària. L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha clos la trobada i ha destacat que "iniciatives com aquestes permeten veure la importància que té el temps a la nostra vida i fan possible treballar conjuntament per fer una ciutat millor". A la reunió hi han participat la regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme de l'Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes; l'impulsor de la Iniciativa per a la Reforma Horària, Fabián Mohedano, i el consultor i psicòleg organitzacional Xavier Peralta.

Durant la reunió, s'han marcat les línies del pla de treball a seguir aquest any, en el qual el centre d'interès serà la cronobiologia laboral, és a dir, l'horari dels àpats i dels descansos. També s'han donat a conèixer les bones pràctiques en aquest àmbit d'algunes de les empreses que formen part de la Xarxa. En concret, s'ha parlat de les iniciatives dutes a terme per Agroxarxa, Caldereria Rovira, Càritas Diocesana de Girona, Indústries Càrniques Casademont, Comexi, Oller, GNA, Iglésias Associats, Medichem, Mimasa, Playbrand Crossmedia Strategies, Prefabricats Planas i Roberlo.

La regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme de l'Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes, ha afirmat afirma que "aquesta xarxa ens ha permès poder conèixer i visualitzar les bones pràctiques que ja estan realitzant empreses gironines així com crear un espai de comunicació que serveixi de mirall a altres noves organitzacions que s'hi vulguin afegir". La regidora també ha destacat que, amb l'objectiu de poder treballar conjuntament el sector públic i el privat des d'una perspectiva més transversal, properament es crearà la Taula Gironina per a la Reforma Horària.

La Xarxa és una iniciativa impulsada per l'Ajuntament de Girona i formada per empreses compromeses amb l'acompanyament de la Iniciativa per a Reforma Horària. L'objectiu és facilitar una millor gestió del temps i compaginació de la vida laboral, familiar i personal, afavorint la productivitat i un clima de confiança que contribueixi a la millora de la qualitat de vida de les persones treballadores.

A la sessió de treball d'avui hi han assistit representants de les entitats PIMEC, Plataforma Educativa, AENTEG i Càritas i de les empreses Playbrand Crossmedia Strategies, Bigas Alsina, Caldereria Rovira, Iglésias Associats, Mimasa, Panificadora Ampuriabrava SL, Indústries Càrniques Casademont, Alutecman, Construcciones Rubau, Decathlon Girona i Medichem.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...