Notícies més llegides




Baix Empordà


Palamós

La palamosina Isabel Satué Roig celebra avui el seu centenari

Baix Empordà  -  23/03/2017  -  16:48

Com ja és habitual amb tots els palamosins i palamosines que celebren el centenari, l'alcalde de Palamós l'ha felicitat personalment amb l'obsequi d'un ram de flors


 Isabel Satué Roig 100 anys

Isabel Satué Roig 100 anys




La celebració s'ha dut a terme aquest matí al seu domicili, ubicat dins l'àmbit proper a l'escola Vedruna, i en companyia de la seva família. Com ja és habitual amb tots els palamosins i palamosines que celebren el centenari, l'alcalde de Palamós l'ha felicitat personalment amb l'obsequi d'un ram de flors. La senyora Satué és nascuda a la ciutat de Barcelona i des de l'any 2005 resideix a Palamós, és mare d'una filla i té un net.

Avui dijous 23 de març, la palamosina Isabel Satué Roig ha celebrat el seu aniversari, arribant a l'edat de cent anys.

Per aquest motiu, com ja és habitual amb tots els palamosins i palamosines que celebren el centenari, l'Ajuntament de la vila ha felicitat la senyora Satué amb l'obsequi d'un ram de flors, que en nom del municipi li ha lliurat l'alcalde de Palamós, Lluís Puig.

La celebració s'ha dut a terme en companyia de la seva família a la residència d'Isabel Satué, situada dins l'àmbit proper a l'escola Vedruna. Les flors i les felicitacions de família i amics han estat els elements protagonistes d'aquesta celebració.

Nascuda l'any 1917 al barri de Gràcia de Barcelona, la senyora Satué es va dedicar professionalment a regentar el comerç familiar i durant la Guerra Civil va treballar com a caixera en una cooperativa de la Ciutat Comtal.

Vídua del també barceloní Enric Escandin la senyora Isabel Satué resideix a Palamós des de l'any 2005, és mare d'una filla i té un net.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...