Notícies més llegides



Actualitat Girona


Girona

L'Auditori de Girona acollirà un doble concert amb motiu de la celebració del 10è aniversari de XaropClown

Actualitat Girona  -  23/03/2017  -  17:02

Un torneig de futbol sala i una trobada de grups de pallassos d'hospital són altres de les activitats programades aquest any per commemorar l'efemèride


Presentació 10 anys XaropClown

Presentació 10 anys XaropClown




L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; el diputat de la Diputació i director de Dipsalut, Josep M. Corominas, i la directora artística de l'entitat XaropClown – Pallassos d'Hospital de Girona, Ángeles Garcia, han presentat aquest matí els actes que es duran a terme durant tot l'any amb motiu de la celebració dels 10 anys de l'associació XaropClown. Un dels actes destacats és el doble concert, amb Lydia Torrejón i Clara Sánchez-Castro, que tindrà lloc el dia 22 d'abril a les set de la tarda a l'Auditori de Girona. La intenció és que aquest acte quedi ja instaurat en el calendari anual de les activitats a la ciutat.

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha volgut destacar l'enorme tasca social que du a terme l'entitat XaropClown "que alegra la vida dels més petits quan passen per moments complicats" alhora que ha volgut agrair a l'associació "que hagi sabut trobar una fórmula innovadora que arriba al pacient i que complementa moltes vegades el tractament mèdic, aportant dosis de tendresa i somriures".

Altres activitats programades amb motiu de la celebració seran un torneig de futbol sala, organitzat pel FS Quart, que reunirà els equips veterans del FC Barcelona i del Girona FC, a més del Quart i d'un altre equip gironí. Aquest torneig, a benefici de XaropClown, es jugarà el diumenge 2 d'abril al pavelló d'esports de Quart. Els dies 21, 22 i 23 de setembre es portarà a terme una trobada de grups de pallassos d'hospital de tot el territori estatal que visitaran els hospitals Josep Trueta, el Santa Caterina i els centres de Palamós, Figueres, Olot, Banyoles i Blanes, entre altres.

XaropClown és una entitat sense ànim de lucre que va néixer per portar un somriure a aquells pacients més menuts que per qüestions de salut han de passar llargues estades als centres hospitalaris. Durant aquests 10 anys han consolidat la seva feina bàsicament a l'Hospital Josep Trueta i també en centres de gent gran. Actualment compta amb tres pallassos d'hospital i s'està treballant en la formació de més pallassos per afrontar el creixement previst en els pròxims mesos, tal com ha explicat la directora artística de l'entitat, Ángeles Garcia, que ha aprofitat per donar les gràcies a les institucions que hi donen suport i als socis i sòcies que amb les seves aportacions ajuden a tirar endavant la iniciativa de pallassos d'hospital.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...