Notícies més llegides




Actualitat Girona


Girona

CaixaBank lliura 10 exemplars de la guia Mise en Place a l'Escola d'Hostaleria i Turisme de Girona

Actualitat Girona  -  25/04/2017  -  11:55

La Guia per Emprenedors en Restauració, Mise en Place, de CaixaBank i el Bullifoundation, té per objectiu que les pimes i emprenedors afrontin, amb les màximes garanties d'èxit, la posada en marxa d'un negoci de restauració i minimitzin el risc de la inversió realitzada


 Mise en Place Escola Hosteleria de Girona

Mise en Place Escola Hosteleria de Girona




El director d'Àrea de Negoci de CaixaBank a Girona, Josep Mª Gonzalez, ha fet el lliurament de 10 Guies per a Emprenedors en Restauració, Mise en Place al director de l'Escola d'Hostaleria i Turisme de Girona, Gonzalo Herrero.

La guia Mise en Place, és un projecte per a emprenedors i empresaris en què s'explica, pas a pas, com posar en marxa un negoci de restauració, des de la idea inicial, incloent-hi els tràmits i requisits legals, el pla de negoci, l'anàlisi de la competència, els recursos humans i el pla de màrqueting, entre altres aspectes claus per a la consecució de l'èxit empresarial del projecte.

L'objectiu d'aquest manual, desenvolupat per un equip mixt de treball de CaixaBank i el BulliFoundation, és que les pimes i emprenedors afrontin, amb les màximes garanties d'èxit, la posada en marxa d'un negoci de restauració i minimitzin el risc de la inversió realitzada. La guia recull tota l'experiència i coneixements adquirits per l'equip d'elBullifoundation durant la seva trajectòria i és un dels primers resultats de l'acord signat recentment entre ambdues institucions.

En el decurs de l'acte, Josep Mª González ha reiterat el suport de CaixaBank al sector i a l'escola on s'han format professionals de la categoria dels germans Roca, entre molts d'altres reconeguts cuiners. Gonzalo Herrero, per la seva banda, ha destacat que la guia serà un element molt útil en la formació dels futurs professionals.

L'Escola d'Hostaleria i Turisme de Girona

L'Escola d'Hostaleria i Turisme de Girona compta amb 50 anys d'experiència en formació d'hoteleria i turisme i és el referent per a les persones que volen esdevenir professionals en aquest sector. L'escola posa a l'abast de les persones els coneixements necessaris per assolir competències i les actituds professionals que els permetin incorporar-se al món laboral.

CaixaBank ha col·laborat en els actes de celebració del cinquantenari de l'escola i en l'edició d'un llibre commemoratiu.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...