Notícies més llegides



Baix Empordà


Castell d'Aro

Guardonats 15 estudiants de Castell-Platja d'Aro i de Santa Cristina d'Aro

Baix Empordà  -  25/04/2017  -  15:51

Es van lliurar els 16ns Premis de Batxillerat impulsats pels ajuntaments de Castell-Platja d'Aro i de Santa Cristina d'Aro


Lliurament Premis de Batxillerat curs 2015-2016

Lliurament Premis de Batxillerat curs 2015-2016




Dilluns 24 d'abril, l'endemà de la diada de sant Jordi, es van lliurar els 16ns Premis de Batxillerat impulsats pels ajuntaments de Castell-Platja d'Aro i de Santa Cristina d'Aro, que guardonen els alumnes de l'Institut Ridaura de Castell d'Aro que assoleixen aquest nivell d'estudis. Una iniciativa que enguany ha reconegut a vuit noies i nois del municipi i a set de Santa Cristina d'Aro, que van finalitzar amb èxit els estudis de 2n de Batxillerat el curs passat (300 euros per a cadascun). També es va lliura el guardó al millor treball de recerca de la promoció (premi extraordinari de 210 euros), i un reconeixement al millor expedient acadèmic (600 euros), concedits enguany pel mateix institut i l'AMPA a dues alumnes del centre, però residents a Palafrugell.

Concretament, enguany aconsegueixen aquest reconeixement els i les alumnes de Castell-Platja d'Aro Nisrin Akhazzan Soltana, Nawell Allali, Evelyn Arenas, Jordi Cabello, Cristian Camilo Campos, Cristian Ciumac, Agustin Colombo i Meritxell Puertas. I també Carla Baena Robles, Alejandro M. Cáceres González, David Cáceres González, Ana Lupiáñez, Alba Martínez, Sara Pibernati Kevin Sánchez de Santa Cristina d'Aro. El millor expedient acadèmic correspon a Marina Sayols; i el millor treball de recerca a Carla Comellas, ambdues de Palafrugell. Els guardons, pioners en el seu àmbit, pretenen incentivar els alumnes de l'institut dels dos municipi a ser curosos en els seus estudis, i animar-los a continuar la seva formació en nivells complementaris o superiors al batxillerat. La iniciativa està consensuada pels dos consistoris, el claustre de professors del centre educatiu i l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes.

Des del curs 2011-2012 les tres escoles del municipi, l'institut i també l'escola Pedralta de Santa Cristina d'Aro (1.200 alumnes i 125 docents) desenvolupen el Pla per a l'Excel·lència Educativa amb el suport i la participació de les AMPA, el Departament d'Ensenyament de la Generalitat, els Serveis Educatius del Baix Empordà, i els ajuntaments de Santa Cristina d'Aro i Castell-Platja d'Aro. Una iniciativa que té per objectiu garantir l'accés al coneixement, des de les competències bàsiques a les superiors, de tot l'alumnat, afavorint el seu èxit i les seves capacitats. Una acció pedagògica, pionera al país, reflectida en la dinàmica dels centres, tot respectant cada estil d'aprenentatge, però impulsant conjuntament els valors de l'esforç, la disciplina i els hàbits de treball personal.

Un projecte que ha de fer possible que cada alumne pugui arribar fins on ho permetin les capacitats. Es vol enfortir el rendiment del conjunt dels alumnes, tant de la banda alta com de la banda baixa del rendiment acadèmic. Es flexibilitzen espais, temps i currículums, i s'implementen grups internivell (aplegats per capacitats i no per edats), espais d'intel·ligències múltiples (amb el corresponent canvi metodològic), l'acceleració d'objectius (en alumnes de gran dotació intel·lectual), el suport escolar personalitzat (amb sessions suplementàries a l'horari lectiu habitual), i sessions d'aprenentatges multidisciplinaris i estructurals (expressió oral, càlcul mental, experimentació o creativitat).


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...