Notícies més llegides




Actualitat Girona


Girona

Enric Millo recorda que “sense respecte a la legalitat no hi ha democràcia”

Actualitat Girona  -  26/04/2017  -  12:15

El delegat del Govern a Catalunya presideix a Girona l'acte de commemoració del 193è aniversari de la creació de la Policia Nacional


193è aniversari de la creació de la Policia Nacional

193è aniversari de la creació de la Policia Nacional




El delegat del Govern a Catalunya, Enric Millo, ha presidit avui a Girona l'acte de commemoració del 193è aniversari de la creació de la Policia Nacional, acompanyat del subdelegat del Govern a Girona, Juan Manuel Sánchez-Bustamante, i el comissari cap provincial de la Policia Nacional, Francisco Pamplona Layunta. Segons ha destacat Millo, "moltes coses han canviat durant aquests 193 anys"–com ara l'organització, funcions i reptes del Cos – però "sense dubte" es manté inalterable "l'extraordinària vocació de servei públic, la gran professionalitat i la defensa de les llibertats de tots els espanyols" que demostra.

"Sense seguretat no hi ha llibertat", ha reivindicat el delegat del Govern, que creu que la principal tasca dels agents de la Policia Nacional és preservar-la. "Sou els garants de les nostres llibertats, i, sobretot, que ningú ho oblidi, sou els garants de les llibertats i els drets dels més vulnerables", ha conclòs.

De la mateixa manera, "sense respecte a la legalitat no hi ha democràcia", ha defensat Enric Millo, que ha enviat un missatge de tranquil·litat als funcionaris: "A Espanya no hi ha diverses legalitats paral·leles, sinó una única legalitat constitucional".

El delegat del Govern ha emplaçat als funcionaris a no tenir "cap mena de dubte a l'hora de saber que el Govern d'Espanya farà respectar els drets fonamentals". També ha fet una crida als responsables polítics a "la prudència i el sentit comú" per tal de "no generar confusions sobre qüestions tan importants com aquestes".


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...