Notícies més llegides



+ Notícies


Girona

Olot rep un dels premis 'Ànima'

+ Notícies  -  02/05/2017  -  22:15

El Col·legi d'Advocats de Girona entrega el reconeixement a l'Ajuntament d'Olot per la supressió del correbou després de la consulta ciutadana


Premi Ànima

Premi Ànima




El Santuari Gaia, de Camprodon, i els municipis de Roses, Olot i Torroella de Montgrí han rebut aquest dimarts 2 de maig els primers Premis 'Ànima', uns guardons instaurats per reconèixer a aquelles persones, organitzacions i institucions que treballen per a la protecció dels animals i per a la defensa dels seus drets. El Santuari Gaia ha rebut el 'Premi Ànima' per la seva labor de rescat d'animals víctimes d'injustícies o per no haver pogut ser productius en la indústria alimentària mentre que els municipis de Roses, Olot i Torroella de Montgrí han estat distingits amb els 'Reconeixements Ànima' per haver suprimit actes festius amb animals, com ara els correbous i l'empaitada d'ànecs.

El primer tinent d'alcalde d'Olot Pep Berga ha estat l'encarregat de recollir el premi que el Col·legi d'Advocats de Girona ha lliurat a Olot. Berga ha agraït el reconeixement que rep la ciutat "pels resultats d'una consulta en la qual dels més de 5.000 ciutadans que hi van participar, 6 de cada 10 es va pronunciar a favor de deixar d'organitzar correbous".

Els Premis Ànima són una iniciativa de la Comissió de Protecció dels Drets dels Animals del Col·legi d'Advocats de Girona per reconèixer i incentivar la labor de persones, organitzacions i institucions que contribueixen a la protecció, investigació, estudi i sensibilització envers la defensa dels drets dels animals i que, amb la seva feina i el seu exemple fomenten la millora del benestar i la qualitat de vida de tots els éssers vius, contribuint a l'evolució envers una societat millor i guiada per uns principis més ètics. Els Premis s'han lliurat avui en un acte celebrat al Col·legi d'Advocats de Girona que ha anat a càrrec del degà i president de la CPDA ICAG, Carles McCragh, en el qual han intervingut el president de la recentment creada Comissió de Protecció dels Drets dels Animals del Consell de l'Advocacia Catalana i degà del Col·legi d'Advocats de Mataró, Julio J. Naveira, i l'advocada Yolanda Valbuena, vocal de la CPDA del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...