Notícies més llegides



+ Notícies


Girona

La Diputació rep els joves esportistes gironins millor classificats al MIC 2017

+ Notícies  -  04/05/2017  -  22:36

Aquesta edició del Torneig Internacional de Futbol Base MIC – Mediterranean Internacional Cup ha estat la dissetena i ha reunit 280 equips provinents de 42 països dels 5 continents


Recepció als millor classificats al MIC 2017/M.Artalejo

Recepció als millor classificats al MIC 2017/M.Artalejo




Aquesta tarda el president de la Diputació de Girona, Pere Vila; el diputat d'Esports de la Diputació, Carles Salgas, i el director del MIC, Juanjo Rovira, han rebut els equips gironins que han obtingut les millors classificacions en les seves respectives categories al MIC-Mediterranean International Cup 2017 de futbol i bàsquet. A la recepció hi han assistit més de cent representants dels equips, entre jugadors i entrenadors.

Enguany han estat deu els equips que han rebut aquest reconeixement oficial al pati de la Diputació de Girona, 7 de futbol i 4 de bàsquet. Pel que fa als set primers, es tracta de l'UE Llagostera (categories juvenil i infantil), la Unió Esportiva de Quart (cadet), el FE Figueres (aleví F-11), el Palamós FC (aleví F-7), la Selecció de Girona (femení) i el CA Garrotxa (MIC Integra). Pel que fa als equips de bàsquet, es tracta del CE Palamós (infantil femení), el BC Torroella (infantil), el CB Grifeu Llançà (cadet femení) i l'EBG Marc Gasol (cadet).

En el decurs de l'acte, Pere Vila, president de la Diputació, ha felicitat tots els actors que han fet possible el torneig, i ha destacat que «la grandesa del MIC són, precisament, els jugadors de casa nostra, d'equips gironins». El president també ha fet constar que «la Diputació de Girona fa costat a l'organització del MIC per l'aposta d'aquest ens per l'esport de formació i també per la capacitat del Torneig de portar el nom de la Costa Brava arreu del món». Juanjo Rovira, director del MIC, ha felicitat a tots els participants "per haver arribat tan lluny en una competició amb equips de tant nivell" i els ha animat a "tornar l'any que ve per superar-se i arribar encara més lluny".

MIC 2017

Aquesta edició del Torneig Internacional de Futbol Base MIC – Mediterranean Internacional Cup ha estat la dissetena i ha reunit 280 equips provinents de 42 països dels 5 continents. La competició, que va tenir lloc de l'11 al 16 del passat més d'abril, s'ha disputat a 22 municipis de les comarques gironines, que han acollit 700 partits, aproximadament, repartits en 33 terrenys de joc. Com a novetat, l'edició d'enguany ha sumat una nova disciplina al torneig, el MIC basketball, en la qual han participat 60 equips de 7 països diferents.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...