Notícies més llegides




La Selva


Blanes

La Policia Local de Blanes i Bombers rescaten una dona gran atrapada al seu balcó

La Selva  -  19/05/2017  -  18:23

La coordinació entre els diferents cossos de seguretat van permetre poder fer-ho amb la major celeritat i atendre-la de l'atac d'ansietat que va patir perquè tenia el dinar al foc


Rescat Dona/Aj.Blanes

Rescat Dona/Aj.Blanes




Hi ha vegades en què un gest tan senzill com sortir a prendre l'aire pot acabar esdevenint un maldecap i un ensurt. Això és el què li va passar a una dona de Blanes de 76 anys aquest passat dijous al migdia. Estava preparant-se el dinar, que havia deixat coent-se al foc, quan va sortir un moment al seu balcó, situat en un tercer pis en un edifici situat a tocar de la carretera d'Accés de la Costa Brava, al barri de Mas Enlaire.

De cop i volta, però, la dona –que viu sola- es va quedar atrapada al seu balcó en trencar-se la persiana, cosa que l'impedia poder tornar a l'interior del seu domicili. Atenent els seus crits d'auxili, es va trucar al telèfon d'emergències 112. Eren pels volts de les 12'30 h del migdia quan es va activar l'operatiu, acudint-hi dues patrulles de la Policia Local de Blanes, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat –una d'elles, l'escala telescòpica- i una ambulància del SEM.

L'operatiu va ser prou ràpid, però durant tot el procés la intranquil·litat de la dona va anar creixent, ja que patia perquè el dinar que tenia al foc no pogués acabar provocant un incendi, a banda de l'alteració que li havia provocat la mateixa situació. Finalment, però, va poder ser rescatada sana i estàlvia i, després que la van atendre els efectius sanitaris de l'atac d'ansietat, no va ser necessari traslladar-la a un centre sanitari. L'emergència es va donar per tancada una hora més tard que s'havia iniciat, a les 13'30 h.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...