Notícies més llegides




+ Notícies


Girona

30 centres educatius ajuden al 'Súper Gironès' per al foment del reciclatge de la fracció orgànica

+ Notícies  -  24/05/2017  -  14:24

Una de les missions de l'equip Súper Gironès ha estat sensibilitzar els més menuts de la problemàtica del malbaratament alimentari i la bona separació dels residus


CCGironès

CCGironès




Properament finalitza la segona edició de la campanya Súper Gironès de foment de la recollida selectiva, una campanya de sensibilització que fomenta la recollida selectiva en aquesta ocasió de la fracció orgànica entre la població. Per això, gràcies als poders de la nostra Súper Heroïna i el seu equip, s'han visitat 30 centres educatius de la comarca on s'han realitzat activitats educatives recordant com hem de reciclar les deixalles.

Una de les missions de l'equip Súper Gironès ha estat sensibilitzar els més menuts de la problemàtica del malbaratament alimentari i la bona separació dels residus. Per això, s'han repartit als menjadors de cada escola la lona informativa "Al menjador de l'escola reciclem l'orgànica" que també recorda a l'alumnat que el menjar no es llença a la brossa.

La campanya ha inclòs el concurs Súper Gironès. Responent un qüestionari digital sobre la recollida selectiva, enviant una fotografia separant la fracció orgànica a casa a supergirones@girones.cat o penjant-la a Instagram amb l'etiqueta #SúperGironès els participants s'han convertit també en herois del reciclatge guanyant la samarreta de la campanya "Jo també reciclo l'orgànica, sóc Súper Gironès". El concurs continua vigent durant tot l'any oberta a la participació de famílies, esplais i entitats de la comarca.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...