Notícies més llegides



Baix Empordà


Palamós

Palamós presenta una APP del municipi que s'inicia ara amb tota la informació de la Festa Major

Baix Empordà  -  15/06/2017  -  16:05

L'aplicació APP municipal que ara posa en marxa l'Ajuntament de Palamós ampliarà progressivament els seus continguts i nivell d'informació


APP Palamós

APP Palamós




A partir d'aquesta setmana l'Ajuntament de Palamós posa en marxa una APP, l'aplicació per a mòbil que permetrà informar els ciutadans de manera més directe dels serveis i les activitats del municipi.

Aquesta APP es pot descarregar de forma gratuïta tant en telèfons que treballin amb tecnologia Android com en aquells que ho facin amb iOS.

De moment aquesta aplicació que irà incrementant la informació i serveis, s'ha estrenat amb els continguts de la Festa Major del municipi que tindrà lloc del 23 al 26 de juny.

D'aquesta manera els usuaris poden consultar amb comoditat i rapidesa tota la programació, amb l'agenda d'actes per dia o per lloc de celebració i geolocalitzats mitjançant Google Maps. Aquesta aplicació també permet poder conèixer les exposicions programades per aquests dies o bé les bases del concurs fotogràfic de la Festa Major.

Per a les activitats que cal inscripció l'APP de Palamós també permet contactar de manera automàtica per telèfon o per correu electrònic amb el servei o l'entitat organitzadora i, de manera destacada, permet localitzar tots els aparcaments de la vila, saber les capacitats d'estacionament de cadascun i la seva distància a peu del centre de la vila.

Aquesta APP Mòbil també dona a la ciutadania la possibilitat de posar-se en contacte amb l'Ajuntament i les seves àrees mitjançant la "Bústia d'incidències". L'opció permet enviar a l'Ajuntament de forma ràpida totes aquelles anomalies o irregularitat del municipi o dels seus serveis, indicant el tipus de problema localitzat, una fotografia així com les coordenades GPS per tal que els tècnics municipals puguin resoldre-ho.

Ampliació de continguts i d'informació
L'aplicació APP municipal que ara posa en marxa l'Ajuntament de Palamós ampliarà progressivament els seus continguts i nivell d'informació.

Amb aquest objectiu, és previst ben aviat, poder consultar l'agenda d'actes, les notícies del municipi, la llista de telèfons d'interès, consultar l'activitat de les àrees municipals, de les propostes que es realitzen en els seus equipaments o aquelles que realitzen les entitats del municipi, o bé conèixer les diferents propostes turístiques del municipi, entre d'altres.


Autor: Redacció





Comentaris (1)

Lourdes gallardo 2019-06-28 00:09:02

El día 23 noche uvo un incendio en el campo que hay donde está la calle /mossen Miquel joanola i mares por que esta lleno de yerbas secas y a un el dueño no lo a limpiado cuando puede a ver otro incendio gracias



La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...