Notícies més llegides




El Ripollès


Ripoll

El consistori ripollès vol preservar el verd a l'entrada de Ripoll

El Ripollès  -  26/07/2017  -  00:14

Amb la proposta que s'està tramitant, els espais quedaran distribuïts en mantenir 28.846,46m2 de sòl urbà i revertir 66.644,22m2 de sòl a no urbanitzable


Ripoll

Ripoll




L'entrada d'una població és sempre un tret identificatiu i d'imatge en la majoria de casos. És per això que des de l'equip de govern de l'ajuntament de Ripoll creiem encertada la modificació que s'està tramitant per al canvi de qualificació d'un sector de 95.490,68m2 de sòl urbà a l'entrada sud de Ripoll per la C17 [sector del planejament anomenat S.U.D 5 Sector Sant Quintí, que s'havia canviat i aprovat en el POUM 2008].

Amb la proposta que s'està tramitant, els espais quedaran distribuïts en mantenir 28.846,46m2 de sòl urbà i revertir 66.644,22m2 de sòl a no urbanitzable -a partir de la seva aprovació per la Comissió Territorial d'Urbanisme i l'aprovació definitiva en el Plenari de Ripoll-. Durant els mesos precedents de la tramitació municipal inicial i provisional es va rebre una única al·legació que fou desestimada per acord de la majoria del Plenari ripollès.

Es renuncia així al 70% de la qualificació urbana del sector. Aquesta requalificació que es considera força atípica –renunciar al creixement urbanístic no és habitual- i així pretén assegurar la continuïtat i el paisatgisme de les planes verdes de l'entrada a la població, on predominen en actiu els usos agraris ramaders.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...