Notícies més llegides



El Ripollès


Ripoll

Els ascensors del barri de Sant Pere de Ripoll seran substituïts a la tardor

El Ripollès  -  26/07/2017  -  16:08

Els ascensors al barri compleixen una funció molt beneficiosa i per a algunes persones completament necessària, ja que permeten superar el desnivell important que hi ha entre el nucli antic i Sant Pere


Ascensors Ripoll

Ascensors Ripoll




L'any 2007 es van instal·lar ascensors al barri de Sant Pere per facilitar a les persones que hi vivien una major qualitat de vida en permetre accedir-hi de manera còmoda. Els ascensors al barri compleixen una funció molt beneficiosa i per a algunes persones completament necessària, ja que permeten superar el desnivell important que hi ha entre el nucli antic i Sant Pere.
D'altra banda l'ajuntament sempre ha estat molt sensible a tot el que fa referència a la supressió de barreres arquitectòniques.

Amb el pas del temps els ascensors han anat quedant obsolets i han patit problemes de manteniment molt greus, no sols provocats pel pas del temps sinó que malauradament en diverses ocasions s'han vist afectats per avaries produïdes pel vandalisme de certs individus. En el ple municipal del mes de juliol, s'ha aprovat l'expedient de contractació a través d'un procediment obert per substituir ambdós ascensors.

Tot seguit s'haurà de seguir el tràmit administratiu per adjudicar aquest subministrament.
Des de l'ajuntament es calcula que es pugui fer l'adjudicació cap a finals de setembre i d'aquesta manera l'obra es faria durant el mes d'octubre. Els ascensors es farien per separat per tal de no deixar sense servei alhora els dos elevadors. També es preveu que cadascun dels ascensors es podran posar en un termini de 3 o 4 setmanes.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...