Notícies més llegides



Política


Girona

La CUP-Crida per Girona exigeix al consistori gironí que es querelli contra Girona S.A

Política  -  27/07/2017  -  16:05

La formació demana un consell d'administració extraordinari d'AGISSA per cessar Ballell


Girona S.A

Girona S.A




La CUP-Crida per Girona s'ha posicionat aquest matí en relació amb el nou informe jurídic encarregat per l'Ajuntament de Girona sobre les males pràctiques en la gestió d'AGISSA. La formació considera que l'estudi dona la raó als cupaires respecte a l'existència d'irregularitats que poden constituir delictes penals, i per això ha exigit al govern que presenti la querella contra Girona S.A. "sense més dilació".

D'aquesta manera, la CUP-Crida per Girona creu que "ara que l'Ajuntament ja té tots els informes i estudis possibles en què es denuncien irregularitats és l'hora de passar als fets i interposar una querella judicial contra Girona S.A.". Les actuacions que, segons el nou informe, podrien ser constitutives de delictes tenen a veure amb el laboratori d'anàlisi de Montfullà, treballs de recerca de fuites, el pagament de l'assessorament jurídic de Girona S.A. amb fons d'AGISSA i el lloguer d'una nau a Fornells.

Els cupaires s'han mostrat molt crítics amb la "lentitud i manca de contundència" del govern gironí a l'hora de denunciar i exigir responsabilitats a la part privada de l'empresa d'aigües davant els nombrosos indicis de delicte. En aquest sentit, han sol·licitat que al Ple municipal del setembre l'equip de govern inclogui un punt a l'ordre del dia sobre AGISSA, per tal d'acordar un pla de mesures immediates per afrontar l'actual situació.

Consell d'administració extraordinari d'AGISSA per cessar Ballell

Finalment, des del grup municipal han reclamat al govern gironí que sol·liciti la celebració d'un consell d'administració extraordinari d'AGISSA per sol·licitar el cessament de l'actual conseller delegat de la societat, Xavier Ballell, que és dirigent de Girona S.A. i està imputat en el procés judicial. Cal recordar que algunes de les irregularitats que denuncia el nou informe fan referència a actuacions recents de Ballell, com ara el pagament de les despeses d'assessorament jurídic per la denúncia contra Girona S.A. amb diners d'AGISSA.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...