Notícies més llegides



Actualitat Girona


Girona

Girona acollirà la setena edició del Festival Internacional del Circ Elefant d'Or

Actualitat Girona  -  27/07/2017  -  16:24

Les carpes del Festival s'emplaçaran al Camp de Mart de la Devesa i les actuacions es realitzaran del 22 al 26 de febrer de 2018


Festival Internacional del Circ Elefant d'Or

Festival Internacional del Circ Elefant d'Or




La setena edició del Festival Internacional del Circ Elefant d'Or es farà a Girona, del 22 al 26 de febrer del 2018. La ciutat acollirà per primera vegada aquest festival, que a més s'emmarcarà dins els actes europeus de commemoració dels 250 anys del naixement del circ.

Les carpes del festival s'emplaçaran al Camp de Mart, a la Devesa. Les 30.000 entrades de l'esdeveniment es posaran a la venda a partir del proper 3 d'agost a través del web www.festivaldelcirc.com. Prèviament els espectadors d'anteriors edicions hauran tingut possibilitat d'adquirir-les de manera preferent.

Algunes de les principals companyies del món del circ ja han confirmat l'aportació a Elefant d'Or 2018 dels seus nous muntatges artístics: el Gran Circ estatal de Rússia, el Circ Nacional de Vietnam o el Circ Nacional de Pyongyang presentaran al Festival les seves noves troupes d'acròbates. En total el Festival oferirà 24 atraccions inèdites a Europa que competiran davant un jurat d'experts internacionals per aconseguir un dels Elefants dalinians d'or, el guardó que dóna nom al Festival.

A banda del suport institucional de l'Ajuntament de Girona, la Diputació de Girona i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, la nova edició compta amb el suport de l'Associació d'Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona, i el patrocini d'Ámbito Cultural de El Corte Inglés, la Fundació Valvi i la Fundació Lluís Coromina. El festival l'organitza la Circus Arts Foundation.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...