Notícies més llegides



La Garrotxa


Olot

CaixaBank i l'Associació d'Hostalatge de la Garrotxa renoven la seva col·laboració per potenciar l'activitat del sector

La Garrotxa  -  01/08/2017  -  12:05

A través del conveni de patrocini, CaixaBank dóna suport als més de 115 establiments membres de l'Associació


GIRONANOTICIES.COM

GIRONANOTICIES.COM




CaixaBank i l'Associació d'Hostalatge de la Garrotxa han renovat l'acord de col·laboració entre ambdues entitats amb l'objectiu de potenciar l'activitat empresarial del sector. Amb aquesta finalitat, l'entitat financera oferirà condicions avantatjoses als més de 115 establiments membres de l'Associació que aplega restaurants, hotels, apartaments, albergs, bars, cafeteries, càterings i comerços especialitzats en gastronomia de la comarca.

La formalització del conveni ha anat a càrrec de Montserrat Benitez, directora d'Àrea de Negoci de CaixaBank a la Garrotxa i el Ripollès, i Gerard Xifra, president de l'Associació d'Hostalatge de la Garrotxa. Aquesta organització aplega més de 115 establiments del sector de l'hostaleria de la ciutat d'Olot i de la resta de municipis de la Garrotxa com restaurants, hotels, apartaments, albergs, bars, cafeteries, càterings i comerços especialitzats en gastronomia.

Després de la signatura, el president de l'Associació d'Hostalatge de la Garrotxa, Gerard Xifra, ha agraït la col·laboració de patrocinadors com CaixaBank que des de fa uns anys ha demostrat el seu compromís amb la institució per impulsar un dels motors econòmics de la comarca de la Garrotxa.

La directora d'Àrea de Negoci de CaixaBank a la Garrotxa i el Ripollès, Montserrat Benitez, ha destacat que l'acord de col·laboració amb l'Associació d'Hostalatge de la Garrotxa "és una mostra del compromís de l'entitat amb la comarca de la Garrotxa i el seu suport un dels sectors econòmics d'importància de la comarca".


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...