Notícies més llegides



Pla de l'Estany


Banyoles

Presentació de les Festes d'Agost de Banyoles, de l'11 al 16 d'agost

Pla de l'Estany  -  02/08/2017  -  15:20

Banyoles ha programat una trentena d'activitats que també inclouen els concerts d'Smoking Souls, Vadebò i una mostra de grups i artistes joves locals


presentació

presentació




L'Ajuntament de Banyoles ha presentat aquest matí en roda de premsa les Festes d'Agost 2017 per les que ha programat una trentena d'activitats que, de l'11 al 16 d'agost, ompliran 13 espais de Banyoles de música, circ, jocs, gegants i un llarg etcètera.

Una de les novetats d'aquest any serà el dilluns 14, amb una Holli Party, inspirada en la popular festa de color Holli índia. La proposta, a càrrec d'Adolescents.cat, estarà inclosa en el ja tradicional Carnaval d'Estiu del Comitè de Banyolinades. El carnestoltes estiuenc començarà a les 5 de la tarda i s'allargarà fins a la matinada amb concerts de Miquel del Roig, Pelukass i food trucks, entre altres propostes al parc de la Draga.

La música, protagonista

Pel que fa a la programació musical, torna a ser una de les grans protagonistes. D'entre les propostes destaca l'actuació d'un dels referents de la rumba catalana actual, Gertrudis (dissabte, 12 d'agost). També la Revetlla de Festa Major (dimarts, 15 d'agost) amb els concerts d'Animal i Hora de Joglar a la plaça Major. Així com el concert de Miquel Abras a la barca La Tirona (dilluns, 14 d'agost).

A més, també hi haurà concerts de Smoking Souls, el banyolí Pau Brugada i la Monstra, una mostra d'arts i música amb artistes joves de diverses disciplines organitzada pel col·lectiu Arran Pla de l'Estany. A més de la proposta familiar Orelles de Xocolata, presentant el nou espectacle "Funky, funky!".

Teatre, cercavila de gegants, circ...

Per completar la programació, aquest any també s'ha programat l'obra de teatre i clown "Nàufrags" de La Industrial Teatrera i un taller-espectacle de circ a càrrec de l'entitat local "Un Salt al Circ", l'escoleta de circ del Pla de l'Estany.

A més, es mantenen de les propostes més tradicionals com la cercavila de gegants, el correfoc d'estiu i el correfoc txiqui, les audicions de sardanes i d'havaneres, la Fira del Cop d'Ull o la jornada de portes obertes als museus de la ciutat, entre moltes altres propostes.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...