Notícies més llegides




OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

El dimecres 16 d'agost es posen a la venda les entrades del teatre de Festes del Tura

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  07/08/2017  -  13:13

El divendres 8 de setembre a les 21 h es podrà veure a Olot Chefs, de la companyia Yllana, una divertida mirada sobre la gastronomia


Homes

Homes




Dimecres de la setmana vinent, dia 16 d'agost, a partir de les 10 h ja es podran comprar les entrades per les dues obres de teatre que es programen aquestes Festes del Tura a Olot. Són dues comèdies per no parar de riure.

El divendres 8 de setembre a les 21 h es podrà veure a Olot Chefs, de la companyia Yllana, una divertida mirada sobre la gastronomia. A través del teatre gestual, els protagonistes se'n riuen dels cuiners estrella i de les diferents cuines i sabors d'arreu del món. La història se centra en un xef de gran prestigi que ha perdut la inspiració i ha de confiar en un rocambolesc equip de cuiners per crear una recepta espectacular que li permeti mantenir les estrelles del seu restaurant.

El dissabte dia 9 de setembre, Homes, la comèdia musical serà la proposta cultural del Teatre Principal d'Olot, a les 21.30 h. Anna Barrachina, Agnès Busquets, Mireia Portas, Alba Florejachs i Glòria Sirvent es posen a la pell dels homes en un muntatge de nova creació signat per Sergi Belbel i Carol López que s'inspira en el text estrenat fa més de 20 anys per les T de Teatre i que ja s'ha convertit en tot un fenomen.

Una comèdia musical fresca i actual amb la música original de Marc Parrot, que fa reflexionar sobre què suposa ser un home i una dona avui en dia, i si els dos sexes estan condemnats a no entendre's. Una història feta a partir de relats curts i brillants basats en situacions quotidianes.

Les entrades es podran comprar de manera presencial a la taquilla del Teatre Principal d'Olot i a Can Trincheria i per internet a www.olotcultura.cat.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...