Notícies més llegides



Baix Empordà


Calonge

Calonge-Sant Antoni organitza la primera The Picasso Run & Holi

Baix Empordà  -  17/08/2017  -  14:16

La gràcia de la prova és que, durant el recorregut, els participants trobaran diversos punts on se'ls llançarà una pols de colors per sobre, deixant-los pintats per complet


Cartell

Cartell




Sant Antoni de Calonge celebrarà aquest divendres, 18 d'agost, la primera edició de la The Picasso Run & Holi. Es tracta d'una cursa no competitiva que barreja color, diversió, esport i música. Està dirigida a tots els públics i l'objectiu no és guanyar, sinó passar una bona estona i quedar com més acolorit millor. Per tant, es podrà fer corrent o caminant.

La gràcia de la prova és que, durant el recorregut, els participants trobaran diversos punts on se'ls llançarà una pols de colors per sobre, deixant-los pintats per complet. Per això es recomana anar vestit de blanc i protegir-se els ulls amb unes ulleres. El recorregut, d'un quilòmetre i mig, començarà i acabarà al pàrquing de la platja d'Es Monestri, on hi haurà una festa de colors final ambientada amb música per un disc-jockey.

La cursa començarà a les 7 de la tarda d'aquest divendres, 18 d'agost. Les inscripcions tenen un preu de 5 euros per persona i es poden fer el mateix dia, des d'una hora abans de la sortida, o prèviament per internet a la pàgina web www.fotoinstant.com.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...