Notícies més llegides




Pla de l'Estany


Banyoles

Banyoles ha previst destinar 30.500 euros al suport a la dinamització comercial i la millora d'establiments

Pla de l'Estany  -  18/08/2017  -  16:48

Són subvencions per establiments turístics i comercials


Ajuntament de Banyoles

Ajuntament de Banyoles



L’Ajuntament de Banyoles ha obert la convocatòria de subvencions a empreses de la ciutat amb la finalitat de millorar i modernitzar els establiments turístics i comercials. Els beneficiaris són persones físiques i jurídiques, titulars d’establiments comercials i establiments turístics ubicats a qualsevol barri de Banyoles, que acreditin, en cas d’establiments comercials, que el local no supera els 200 m2 de superfície de venda. La localització de l’establiment comercial haurà de ser en planta baixa (o  planta baixa i entresol, sempre que ambdues estiguin connectades i destinades a ús comercial).

Les actuacions subvencionables són les que s’especifiquen a continuació:

  1. Millora de la imatge exterior dels establiments turístics i comercials. Retolació exterior
  2. Millora de la imatge interior dels establiments turístics i comercials quan la reforma sigui integral
  3. Preservació dels comerços emblemàtics i restauració d’establiments històrics de la ciutat (de més de 50 anys d’antiguitat històrica)
  4. Millora de la gestió comercial i turística. Projectes d’incorporació de tecnologies de la informació per innovar en els processos de negoci
  5. Adaptació dels establiments per al turisme familiar d’acord amb els requisits obligatoris de l’Agència Catalana de Turisme


Els establiments interessats podran demanar ajudes per valor de fins a un 50% del total del cost subvencionable de l’actuació i fins un màxim de 2.000€ per establiment. La inversió mínima subvencionable haurà de ser de 1.000€.

La informació de les bases es troba a https://ssl4.ddgi.cat/bopV1/pdf/2017/127/201712705644.pdf i, les empreses, tenen de termini fins el dia 28 d’agost per a presentar els seus projectes.  L’Ajuntament de Banyoles té un pressupost de 12.000€ per aquest concepte.

Subvencions de dinamització comercial i turística

En aquest sentit, l’Ajuntament també ha obert la convocatòria de subvencions per projectes o activitats de dinamització comercial i turística. Els beneficiaris són entitats sense afany de lucre vinculades al sector comercial i/o turístic local que organitzin accions pel que fa a l’àmbit de comerç que tinguin per objectiu augmentar la concurrència de la zona comercial urbana i que  incideixin  directament  en la  dinamització  dels  eixos  comercials  i pel que fa a l’àmbit de turisme dirigides a l’atracció de visitants i la difusió exterior del patrimoni arquitectònic, cultural, gastronòmic o lúdic de la ciutat. Han d’estar implantades a Banyoles i en actiu, sempre que estiguin degudament inscrites al Registre Municipal d’Entitats, i tinguin entre les seves finalitats l’objecte de la present convocatòria.

Les activitats que es consideraran subvencionables seran aquells programes, actuacions o projectes dirigits a dinamitzar l’activitat econòmica tant a nivell comercial com turístic del municipi de Banyoles.

Només es podrà concedir una subvenció de cada àmbit o objectiu estratègic per sol·licitant i es tindran en compte, també, les disponibilitats pressupostàries de l’Ajuntament, així com el nombre de sol·licituds rebudes.

La informació de les bases la podreu trobar a https://ssl4.ddgi.cat/bopV1/pdf/2017/127/201712705643.pdf

i el termini màxim de presentació de projectes finalitzarà el dilluns 28 d’agost. L’Ajuntament de Banyoles té un pressupost de 18.500 € per aquesta subvenció.

La regidora de Comerç, Consum, Turisme, Fires i Promoció econòmica de l’Ajuntament de Banyoles, Joana Vilà, ha explicat que "des de l'Ajuntament estem compromesos amb el sector comercial i turístic de Banyoles com un element clau de dinamització econòmica i servei de la Ciutat, per aquest motiu, dipositem esforços al llarg de l'any per donar-hi suport en diferents esdeveniments que organitzem en àmbits variats, així com suport en formació, en assessorament i promovent la seva millora i adaptació com és el cas amb aquestes dues línies de subvencions amb les que hi destinarem més de 30.000€"


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...