Notícies més llegides




Actualitat Girona


Girona

Prop de 1.500 persones participen a les biblioplaces de Girona aquest estiu

Actualitat Girona  -  21/08/2017  -  11:10

Encara es podrà gaudir de la proposta de les bibliopiscines fins al 31 d'agost


Biblioplaça Josep Pla

Biblioplaça Josep Pla




Prop de 1.500 persones han participat aquest estiu a les biblioplaces que s'han organitzat als diferents barris de Girona i que van finalitzar l'11 d'agost. Un any més la proposta s'ha portat a terme juntament amb les bibliopiscines sota el lema "Biblioestiu, la lectura a la fresca" i ha estat promoguda per l'Ajuntament de Girona a través de Biblioteques de Girona.

Els barris on s'ha instal·lat la biblioplaça aquest estiu han estat Vila-roja, Font de la Pólvora, Vista Alegre, Sant Narcís, Can Gibert del Pla, la Devesa, el Mercadal i Santa Eugènia. Durant quinze dies a cada plaça, els ciutadans han pogut acostar-se al carro mòbil preparat amb llibres i revistes per triar les lectures que més els han interessat, que són per a un públic ampli i que responen a diversos gustos literaris.

Per tal de promocionar la lectura s'hi han portat a terme activitats per a infants i joves, tallers de lectura compartida i també les hores del conte per als infants, que van a càrrec de contistes professionals. En total s'han pogut escoltar sis contes i, en alguns llocs, com a Girona Est, durant sis dies les activitats del bibliocarro es van complementar amb la ludoplaça dels barris de Vila-roja i Font de la Pólvora.

Una de les novetats d'enguany ha estat que el servei de biblioplaces s'han endarrerit una hora respecte les edicions anteriors i ha tingut lloc de les 18 h a les 21 h. Les persones usuàries de les biblioplaces han valorat de forma positiva la ubicació del servei, el personal i la selecció de llibres.

Dels 29 dies previstos d'obertura de les biblioplaces, només un dia no es va poder oferir aquest servei a causa d'un fort ruixat.

Tant les biblioplaces com les bibliopiscines són iniciatives que tenen per objectiu que els ciutadans puguin gaudir de la lectura a l'aire lliure durant els mesos de juliol i agost. Són totalment gratuïts i van adreçats sobretot als infants, però també hi ha propostes per als adults. L'ús és lliure, i es pot fer préstec a casa amb el carnet de biblioteques.

Fins al 31 d'agost encara es pot llegir a la fresca a la Bibliopiscina de la Devesa, de dilluns a divendres, de 16 a 19.30 h, i a les piscines del GEIEG Sant Ponç i Sant Narcís, de dilluns a divendres, de 16.30 a 19.30 h.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...