Notícies més llegides




Alt Empordà


Castelló d'Empúries

El desembarcament a la platja del comte Malgaulí anticipa el Terra de Trobadors més espectacular

Alt Empordà  -  28/08/2017  -  17:25

El Festival Terra de Trobadors realitzarà el 8,9 i 10 de setembre a Castelló d'Empúries i s'ha convertit ja en el festival medieval de referència a Catalunya. La XXVII edició serà la més espectacular amb trenta-cinc espectacles programats


Presentació/Aj.Castelló

Presentació/Aj.Castelló



Avui s'ha presentat a l'espai del torneig, la programació d'espectacles de la XXVII edició del Festival Terra de Trobadors de Castelló d'Empúries que enguany estarà centrat en el període del comte Malgaulí, el darrer comte d'Empúries i en els 700 anys de la fundació del convent de Sant Domènec.

La XXVII edició del festival, promet ser la més espectacular dels darrers anys amb trenta-cinc espectacles programats en la que destaquen els espectacles d'obertura i de clausura sota la direcció de Martí Torras, la subhasta d'esclaus, el tradicional torneig medieval amb moltes novetats, les batalles campals o l'espectacle de foc nocturn Xera, entre altres.

Pel que fa als espectacles itinerants i de petit format, destaquen els clàssics com les bugaderes, el cau de les bruixes, els pecats capitals i el joc de l'oca, entre altres. I pel que fa a les novetats destaquen Friederick i la cadira de la tortura, dues històries medievals o Cristany i Ermelinda, entre altres.

En els espectacles del Terra de Trobadors 2017 hi participaran les companyies: Graiatus, Alma Cubrae, Excalibur, L'Os Pedrer, Lusketukem, Ramon Lluc de Selvanyola, Sübitus, Xarop de Canya, Berros de la Cort, Acibreira, la Forca, el Retaule de St. Joan Pispa, El doctor Sensaloni, El Sidral, Friederick el mag, cia. Les MontsRieurs, entre altres.

El tret de sortida serà aquest proper dissabte 2 de setembre amb el desembarcament del comte Malgaulí a la platja d'Empuriabrava i la batalla amb els moriscos. Un avançament del Terra de Trobadors que reuneix a un nombrós públic a la platja petita d'Empuriabrava.

Pel que fa al sopar medieval, que també comptarà amb més espectacles programats durant l'àpat, es clourà amb un espectacle de foc a càrrec de la companyia Excalibur.
Entrades online al sopar medieval: www.terradetrobadors.cat . Preu: 30€


Autor: Redacció


#castellodempuries #comtemalgauli #terradetrobadors


#castellodempuries #comtemalgauli #terradetrobadors





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...