Notícies més llegides




La Selva


Santa Coloma de Farners

El curs escolar 2017/2018 comença amb tota normalitat a la comarca de la Selva

La Selva  -  13/09/2017  -  16:06

Enguany, l'ens comarcal organitza el transport d'un total de 2100 nens de la Selva distribuïts en 57 rutes


Curs escolar a la Selva / CCSelva

Curs escolar a la Selva / CCSelva



El curs escolar 2017/2018 ha començat amb tota normalitat a la comarca de la Selva aquest dimarts, 12 de setembre. Un total de 21.453 alumnes han començat el curs escolar a la comarca de la Selva aquest dimarts, 12 de setembre. Aquests alumnes es reparteixen en un total de 1.061 grups d'educació infantil, educació primària, educació secundària i graus formatius de cicle mitjà i cicle superior.

Enguany, el Consell Comarcal de la Selva organitza el transport d'un total de 2100 alumnes, que es reparteixen en 57 rutes de transport. D'aquests alumnes que utilitzen el servei de transport, un total de 122 reben un ajut del 100 per cent del cost del servei, 166 se'ls ha atorgat un ajut del 50 per cent del cost del servei i la resta paguen el total del cost del servei. L'import inicial d'aquests ajuts que ja s'han atorgat suposen un total de 56.580 €.

Pel que fa als alumnes que utilitzaran el menjador escolar dels centres gestionats pel Consell Comarcal de la Selva, aquest curs són un total de 3700 nens. D'aquests, 579 disposen d'un ajut del cent per cent del cost del servei, 1.616 tenen un ajut del 50 per cent del cost del servei i la resta han de pagar el cost total d'aquest servei de menjador. Aquest curs, el Consell Comarcal de la Selva ha incrementat en un 30 per cent els ajuts de menjador. Així l'import que es destina per als ajuts de menjador és de 1.302,000 €, una xifra que representa un 30 per cent més que l'any anterior en aquestes mateixes dates d'inici de curs.

Aquest nou curs escolar, l'ens comarcal gestiona el menjador d'un total de 31 escoles i llars d'infants. Pel que fa a la infraestructura d'aquests centres, és gairebé idèntica a la de l'any anterior, ja que no hi ha hagut gaires variacions.

Inici del curs escolar a les comarques gironines

Pel que fa al total de la demarcació de Girona, aquest nou curs arrenca amb un total de 120.598 alumnes, una xifra pràcticament igual a la de l'any passat. Els canvis més significatius es donen a educació infantil, on hi ha la davallada més gran fins ara: d'un 2,95%. Els alumnes de 3 a 6 anys passen de 22.689 a 22.019. En canvi, les xifres de secundària es mantenen gairebé idèntiques a les del curs passat i arriben amb un total de 31.007 estudiants. En total, aquest curs escolar 2017/2018 hi haurà 120.598 alumnes a les aules.


Autor: Redacció


#laselva


#laselva





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...