Notícies més llegides



Baix Empordà


Platja d'Aro

Les candidates a Miss Món Spain 2017 desfilen a Platja d'Aro

Baix Empordà  -  13/09/2017  -  22:55

Les 52 noies concentrades aquesta setmana a la localitat costanera participaran dissabte en la gran gala final que es farà al Palau d'Esports i Congressos


Miss Món Spain 2017- © Jordi i Albert Busquets / GN

Miss Món Spain 2017- © Jordi i Albert Busquets / GN



L'avinguda de S'Agaró de Platja d'Aro s'ha convertit avui en l'escenari d'una desfilada de moda de primer ordre, la que han protagonitzat les 52 candidates a representar l'estat espanyol al certamen de Miss Món que es farà el proper mes de novembre a la Xina.

L'esdeveniment ha comptat amb l'aportació d'uns quants comerços locals, com ara Mavericks, Mar Franc Trendy, Altra Obsessione, Tu & Tu, Mar Franc Dona i Rituals, i ha transcorregut a cer obert. Segons la regidora de Turisme de l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro, Imma Gelabert, l'acte ha tingut un "èxit de públic". "Es tracta d'una desfilada que es fa per obtenir la màxima promoció a totes les províncies d'Espanya, parlem d'un públic al qual costa arribar i aquesta promoció és molt directa", afegeix l'edil.

La prova, puntuable a l'hora d'escollir la Miss que representarà Espanya al certamen internacional, esdevé l'avantsala de la gran gala final d'elecció que es farà aquest dissabte (21.30h) al Palau d'Esports i Congressos de la localitat baix-empordanesa. Durant aquesta setmana, les candidates s'han concentrat a Platja d'Aro amb l'objectiu de realtizar-hi diferents proves, des d'activitats merament relacionades amb el món de la bellesa fins a activitats relacionades amb el multimèdia o l'esport.


Autor: J.N/ GN


#platjadaro


#platjadaro





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...