Notícies més llegides



Esports


Girona

Victòria blaugrana en la primera visita oficial del Barça a Montilivi

Esports  -  23/09/2017  -  23:19

Dos gols del Girona en pròpia porteria i un tercer de Suárez han decidit un derbi històric


La Liga

La Liga



La primera visita oficial del Barça a l'estadi de Montilivi ha acabat amb una victòria blaugrana per tres gols a zero. El Girona no ha pogut fer res contra l'equip que entrena Ernesto Valverde, que ha exhibit múscul i atacar els punts dèbils del rival des que els gironins li han aplanat el camí obrint la llauna en un gol en pròpia porteria. Un segon gol en pròpia porta i un tercer de Suárez han acabat de decantar un derbi històric.

Per a aquest duel català inèdit a la lliga, l'estadi del Girona FC ha presentat aquest vespre un ple històric, amb 13.305 espectadors, el que suposa la millor entrada des de l'ascens a segona A. De fet, ja feia dies que Montilivi havia esgotat les entrades per veure com Messi, Suárez o Iniesta s'enfrontaven als locals en la seva temporada de debut a primera divisió.

La cita, una de les més esperades al calendari futbolístic gironí, ha arribat en la sisena jornada de lliga, que el Girona ha encetat amb dos bons partits contra l'Atlètic de Madrid i el Màlaga, dues derrotes consecutives davant l'Athletic de Bilbao i el Sevilla i un empat dimecres passat al camp del Leganés.

Un Montilivi ple d'estelades ha rebut el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, amb Els Segadors i crits de "votarem'" i "independència" uns segons abans que saltessin al camp els dos equips. L'onze titular del Girona avui ha comptat amb Gorka Iraizoz, Ramalho, Bernardo, Juanpe, Maffeo, Aday, Pere Pons, Douglas Luiz, Aleix Garcia, Portu i Olunga.

Malgrat que durant la primera part hi ha hagut ocasions en les dues porteries, les del Barça han estat més clares i els blaugrana se n'han anat al descans guanyant per la mínima gràcies a un gol d'Aday en pròpia porta al minut 17. Leo Messi no ha pogut brillar com s'esperava gràcies al marcatge individual de Pablo Maffeo, que s'ha convertit en la seva ombra.

Tot just començada la mitja part, al 47, Aleix Vidal amb molta col·laboració de Gorka Iraizoz ha marcat el segon pel Barça. El tercer gol culer ha arribat al minut 25 de la segona part de les botes de Luís Suárez. Malgrat els intents de Portu i Pere Pons per fer el gol de l'honor, el partit ha acabat amb 0 a 3.

El Barça continua liderant la classificació a la Lliga i el Girona encadena un altre partit sense marcar. El darrer gol dels de Machín va arribar al partit contra el Màlaga, el 27 d'agost, fa gairebé un mes.


Autor: Redacció


#girona


#gironafc #barcelonafc





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...