Notícies més llegides




+ Notícies


Girona

Young Talent, la nova acció del Consell Comarcal del Gironès per captar el talent de la comarca

+ Notícies  -  16/10/2017  -  17:16

Segons Jaume Busquets, president del Consell Comarcal del Gironès, "es tracta d'un integrador i participatiu"


Cartell

Cartell



L'Oficina Comarcal de Joventut, els ajuntaments de Gironès i la Taula de Joventut han promogut diferents reunions en els municipis de la comarca. Com a conclusió es constata que entre els joves de l'Administració hi ha molt de potencial i per aquest motiu es considera adient tirar endavant la proposta Young talent - busquem el talent jove en els municipis del Gironès.

Els objectius específics del Young talent es fonamenten en tres pilars: Contactar amb joves creadors i creadores de la comarca del Gironès; crear un projecte comú per a promocionar joves, cultura i Gironès; i afavorir la incorporació a les actuacions de persones en especial vulnerabilitat social i/o educativa.

El Young Talent és un concurs de talents artístics per joves del Gironès entre 15 i 29 anys, on cada participant té l'oportunitat de demostrar el seu talent artístic davant d'un jurat. S'hi podrà participar individualment o en grup. En aquesta primera edició s'estableixen quatre disciplines artístiques: arts plàstiques, arts escèniques, música i escriptura. 

Cada participant es pot inscriure a les disciplines que vulgui. El concurs es farà el dia 21 d'octubre a partir de les 17h al teatre Puig d'Arques de Cassà de la Selva. Aquest dia els joves del Gironès podran demostrar el seu talent davant d'un jurat expert en el món artístic. En el cas de les arts plàstiques o l'escriptura es podrà fer una petita exposició que el jurat valorarà allà mateix (en el cas que no es vulgui fer una "performance" en directe). 

Per formalitzar la inscripció s'ha d'enviar un correu electrònic a youngtalentgi@gmail.com indicant el nom, l'edat, la població i la disciplina en la que es voldria concursar i omplir aquests formularis en funció de si es vol participar en grup o individualment

En grup: http://dom.cat/1cal Individulament: http://dom.cat/1cam

Segons Jaume Busquets, president del Consell Comarcal del Gironès, "es tracta d'un integrador i participatiu". "En aquesta primera edició es pretén aconseguir arribar a la màxima població joves i d'aquesta forma poder mostrar el talent que tenen els nostres joves" ha afirmat Busquets.


Autor: Redacció


#girones


#girones





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...