Notícies més llegides



La Selva


Santa Coloma de Farners

Nova sessió plenària al Consell Comarcal de la Selva

La Selva  -  17/10/2017  -  15:42

El Ple també haurà de votar una moció de suport al manifest del Consell d'Alcaldes de la Selva de data 5 d'octubre de 2017 referent a la celebració del referèndum d'autodeterminació


Ple CCSelva

Ple CCSelva



El Consell Comarcal de la Selva celebrarà una nova sessió plenària aquest dimarts, 17 d'octubre, a les 17 hores. En la sessió d'aquest dimarts prendrà possessió el conseller Felipe Juan Gonzàlez per part del grup d'ERC-AM, que substituiex Narcís Pou, que va dimitir per motius personals en el darrer Ple celebrat al mes de juny.

En les propostes d'acord de la sessió d'aquest dimarts hi ha l'aprovació inicial d'una ordenança reguladora de l'administració electrònica, l'aprovació inicial de l'Ordenança de la Transparència, l'aprovació inicial de la modificació i establiment de les ordenances fiscals per a l'any 2018 i l'aprovació provisional de les tarifes dels serveis prestats per l'empresa Serveis Mediambientals de la Selva, Nora SA. També hi ha prevista l'aprovació inicial de la modificació de l'ordenança general de recaptació i l'aprovació de la revisió del Programa d'acció comarcal per a la gestió dels residus Municipals de la Selva i definició del Pla d'acció 2017-2014.

El Ple també ratificarà diverses resolucions de presidència i també la ratificació de la modificació dels Estats Socials de Sumar, empresa d'acció social, entre altres. També anirà a votació la liquidació definitiva del servei de menjador escolar als centres docents de la comarca per al curs 2015/2016.

Moció de suport al manifest del Consell d'Alcaldes

El Ple també haurà de votar una moció de suport al manifest del Consell d'Alcaldes de la Selva de data 5 d'octubre de 2017 referent a la celebració del referèndum d'autodeterminació. El manifest condemna la violència greu exercida per la Policia Nacional i la Guàrdia Civil sobre la població de Catalunya concentrada davant dels col·legis electorals en actitud pacífica, democràtica i cívica, el diumenge dia 1 d'octubre de 2017 durant la celebració de la jornada del referèndum. Així mateix, donen tot el suport i escalf a les persones ferides durant la càrrega policial i exigeixen al govern de l'Estat espanyol l'inici d'un diàleg polític amb les institucions catalanes i l'abandonament de les vies judicial i policial que no podran generar mai una solució al conflicte plantejat i que fins ara només han portat a la repressió de la llibertat d'expressió, a la crispació i al trencament de la pau social. El manifest també condemna la manipulació informativa a què han sotmès els fets els mitjans de comunicació estatals i, finalment, exigeix l'assumpció de responsabilitats polítiques i la dimissió immediata del president del Govern de l'Estat, Mariano Rajoy; de la vicepresidenta, Soraya Saenz de Santamaria, del ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoilo, i del delegat del Govern de l'Estat, Enric Millo.


Autor: Redacció


#laselva


#laselva #scfarners





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...