Notícies més llegides



Andorra


Andorra

Gelabert presenta l’eBiblio Andorra el nou servei de préstec de continguts en format digital

Andorra  -  23/10/2017  -  18:17

Inicialment, s’ofereixen 350 títols de llibres, novel·les i revistes de temàtiques molt diverses triats conjuntament entre totes les biblioteques públiques d’Andorra


Govern d'Andorra

Govern d'Andorra



La ministra de Cultura, Joventut i Esports, Olga Gelabert, ha presentat aquest matí l’eBiblio Andorra, el nou servei de préstec de continguts digitals promogut des del Ministeri amb la col·laboració de les biblioteques públiques del país.

 Poden fer ús de l’eBiblio tots els usuaris amb carnet d'usuari de les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques d’Andorra, sent aquest també un servei totalment gratuït pels usuaris.

La ministra, Olga Gelabert, ha dit que el servei eBiblio Andorra complementa l’oferta de lectura gratuïta que posen a l’abast dels ciutadans les biblioteques públiques d’Andorra, i ha destacat que es tracta d’un servei molt àgil amb el qual es fomenta l’ús de les noves tecnologies i les biblioteques romanen accessibles, digitalment, els 365 dies de l’any. Així mateix, ha ressaltat que aquesta plataforma ofereix l’avantatge de publicar continguts propis, i també obre la possibilitat de difusió de llibres editats a Andorra.

Inicialment, s’ofereixen 350 títols de llibres, novel·les i revistes de temàtiques molt diverses triats conjuntament entre totes les biblioteques públiques d’Andorra en 4 idiomes: català, castellà, francès i anglès. Una de les peculiaritats és que es pot accedir a aquests continguts a través de diferents dispositius, fins a 6 alhora com: ordinadors personals, lectors de llibres electrònics, tauletes o telèfons intel·ligents. Els préstecs són de 21 dies, renovables una vegada, i se’n permeten dos alhora. La plataforma també permet una vista prèvia del llibre fins a les 10 primeres pàgines sense necessitat d’estar registrat. L’obtenció del permís d’accés a l’eBiblio (http://www.ebiblioandorra.ad) es fa directament a qualsevol biblioteca pública del Principat. Per més informació  bibliopublica@andorra.ad.


Autor: Redacció


#andorra


#andorra





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...