Notícies més llegides



Lleida


Lleida

Mestres, estudiants i tècnics treballen mètodes per aplicar l’art i la creativitat en els infants de 0 a 6 anys

Lleida  -  23/10/2017  -  21:05

El Centre d’Art La Panera és una de les entitats organitzadores que ha reunit aquest dissabte més de 200 participants a Albatàrrec


Aj.Lleida

Aj.Lleida



Uns 200 mestres de les Llars d’Infants de Catalunya, estudiants de Grau d’Educació Infantil i tècnics especialistes en Educació Infantil han participat aquest dissabte en la jornada ‘Educació 0-6. Neurociència, art i creativitat’, impulsada entre altres pel Centre d’Art La Panera, que ha tingut lloc al Casal d’Albatàrrec.

La jornada, que s’ha desenvolupat en sessions de matí i tarda i que ha estat dedicada a la millora dels coneixements dels infants en l’etapa de 0 i 6 anys, ha estat conduïda pels doctors David Bueno, Rosa Casafont, Javier Abad, Mª Angeles Ruíz i Laia Casas.

Durant el matí, les conferències s’han centrat a definir quins són els últims avenços neurocientífics per desenvolupar el potencial creatiu i artístic dels infants en aquestes edats. A la tarda, s’ha pogut participar en una sèrie de tallers, on s’han dut a la pràctica tots aquells punts que s’han vist al matí. En aquests espais, s’ha proporcionat als participants les eines pràctiques per a posar en joc durant el dia a dia de l’aula d’Educació Infantil.

En néixer, qualsevol infant disposa de les condicions adequades per a iniciar tots els processos evolutius necessaris per a un correcte desenvolupament. Però, com es desenvolupa el seu cervell? Quines característiques hem de tenir en compte per a ajudar-lo què desenvolupi el millor de si mateix?

L’etapa dels zero als sis anys comporta una sèrie de capacitats específiques que els professionals de l’educació infantil han de ser capaços d’entendre, comprendre i estimular. Amb aquesta intenció és la que s’ha muntat la jornada ‘Educació 0-6’, dedicada a la millora dels coneixements d’aquesta emocionant etapa. 


Autor: Redacció


#lleida


#lleida





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...