Notícies més llegides




+ Notícies


Llo

Banys de Llo afronta el parèntesi anual amb objectiu renovador

+ Notícies  -  31/10/2017  -  19:16

El centre termal de l'Alta Cerdanya romandrà tancat des d'aquest diumenge i fins a principis de desembre, període que aprofitarà per millorar els vestidors


Bains de Llo

Bains de Llo



Amb l'arribada del novembre el centre termal Banys de Llo afrontarà el seu parèntesi anual, una aturada que enguany arribarà acompanyada de remarcables novetats. En aquest sentit, el complex aprofitarà el període que oscil·la entre 5 de novembre i el 6 de desembre, dia en el qual tornarà a obrir les portes, per reformar de dalt a baix els seus vestidors.

En concret, en centre dirigit per Jean Yves i Isabelle Jail ha tirat endavant un procés que ha de facilitar l'accés als vestidors i també ha de servir per millorar les instal·lacions de les dutxes, que d'aquí unes setmanes seran més espaioses i afavoriran la circulació dels clients. La intenció dels responsables és tenir aquests treballs completament finalitzats el dia 5 de desembre, just un dia abans de l'obertura de la temporada hivernal.

Ara bé, les novetats no s'acaben aquí. En aquest sentit, Banys de Llo també treballa per desenvolupar canvis notoris a la piscina interior, els detalls del qual es coneixeran en les properes setmanes.

Tot a punt pel Nadal

El centre termal, ubicat al costat de les Gorges del Segre i a tocar d'una font natural sulfurosa, es marca com a objectiu arribar a la Puríssima i a la temporada nadalenca en plenes facultats. Això explica, de fet, les seves millores infraestructurals, un pas endavant que ha de servir per accentuar la qualitat referencial d'una zona termal coneguda per la seva aigua calenta i per les propietats saludables que aquesta desprèn.

El complex es troba al genuí poble de Llo, un encantador llogaret de l'Alta Cerdanya popular per ser el bressol del riu Segre. Més enllà de la seva aigua excepcional, aquest municipi també és conegut per les seves vistes pròpies del funambulisme -la localitat es troba a 1.500 metres d'altitud- i pels seus vestigis patrimonials, encapçalats per l'església romànica de Sant Fructuós de Llo.

Tots aquests elements esdevenen un embolcall perfecte pel balneari, epicentre d'unes aigües singulars riques en sofre i minerals que no només són conegudes i apreciades per afavorir la relaxació, sinó també perquè ajuden a pal·liar els dolors reumàtics o musculars i afavoreixen el benestar dels cabells i la pell.

El camí de Banys de Llo per assolir la seva notorietat actual ha estat marcat pel temps i per les diferents remodelacions que s'han anat efectuant en les instal·lacions i els seus serveis al llarg dels últims anys. Tot plegat ha donat lloc a un espai únic, tan autèntic com la qualitat sulfúrica de la seva aigua, una propietat que es contextualitza a 4.000 metres de profunditat, ben a prop del magma, que és el lloc des d'on es projecta un líquid que tarda uns 10.000 anys abans no brolla per la superfície a uns 37 graus. Durant aquest llarg procés, l'aigua absorbeix un gran ventall de propietats mineralògiques i cultiva unes algues microscòpiques molt beneficioses per la dermatologia i les articulacions.


Autor: Redacció


#bainsdello #llo


#bainsdello #salut #llo





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...