Notícies més llegides



Cultura


Girona

Es lliuren els reconeixements als guanyadors del Concurs de Pintura Ràpida Infantil i Juvenil del GEIEG

Cultura  -  11/11/2017  -  18:24

La 44a edició del Concurs de Pintura Ràpida infantil i juvenil del GEiEG que es va disputar el passat 20 d'octubre, va tenir una participació aproximada de 2.500 estudiants


GEIEG

GEIEG



Ahir divendres, es va dur a terme a la sala polivalent del Complex Esportiu del GEiEG Palau, el lliurament de reconeixements als guanyadors del 44è Concurs de Pintura Ràpida Infantil i Juvenil del GEiEG amb la presència de Marta Madrenas, alcaldessa de Girona; Eva Palau, regidora d'igualtat, drets socials i dinamització del territori que varen estar acompanyats per Francesc Cayuela, president del GEiEG i diferents membres de la Junta directiva grupista.

La 44a edició del Concurs de Pintura Ràpida infantil i juvenil del GEiEG que es va disputar el passat 20 d'octubre, va tenir una participació aproximada de 2.500 estudiants d'educació infantil, primària i secundària d'un total de 20 escoles procedents de Girona, Salt Sarrià, Vilablareix, Celrà i Fornells de la Selva.

Reunit el jurat de la 44ª edició del Concurs de Pintura Ràpida infantil i juvenil del GEiEG compost per Sr. Jordi Armengol, Sra. Nuri Aldeguer, Sr. Jordi Amagat, Sr. Pep Admella, Sra. Ció Abellí, Sr. Nico Nubiola, es van determinar els següents premis:



En aquesta 44a edició, la novetat va venir dies després, més concretament l'1 de novembre a la Fira del Dibuix de Girona. Les làmines no guanyadores, segons s'indicava a les bases del concurs, varen formar part d'una acció solidària en benefici de Càritas de Girona. Amb la col·laboració de la Fundació Llibreria Les Voltes, qui ho desitjava podia adquirir una d'elles, per un donatiu de 5 euros. La recaptació íntegra es lliurarà, en els propers dies a Càritas de Girona.

La 44ª edició del Concurs de Pintura Ràpida infantil i juvenil del GEiEG va tenir el patrocini de Gicauto-Peugeot i de La Caixa a més de la col·laboració d'Abacus, Hiperescola, Hipercor, Girobowling, i Magatzems Cabruja. No ens oblidem del suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de l'Ajuntament de Girona.


Autor: Redacció


#girona


#girona #geieg





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...