Notícies més llegides




La Selva


Girona

Els productors de la Selva presenten els seus productes al Fòrum Gastronòmic

La Selva  -  20/11/2017  -  14:39

El president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, ha destacat la singularitat i alta qualitat dels seus productors, fet que justifica una àmplia difusió per potenciar la venda d'aquests productes i enfortir el sector dels productors agroalimentaris


Borja Balsera / GN

Borja Balsera / GN



Salvador Balliu



Quim Vivas




La sisena edició del Fòrum Gastronòmic de Girona ha inaugurat aquest diumenge i acabarà aquest dimarts. L'esdeveniment, que ja és referència del sector de la cuina a l'estat espanyol, compta amb la presència de molts expositors entre ells l'estand del Consell Comarcal de La Selva. L'administració comarcal vol donar a conèixer els productes de les empreses de la comarca com la gamba de Palamós, la mel de Tossa, la ratafia o les nous, entre molts d'altres.

En aquest expositor rotaran alguns productors que donaran a tastar els seus productes i podran explicar als interessats la seva elaboració. Al llarg dels 3 dies del Fòrum passaran per l'estand 12 productors i elaboradors: nous Els Noguers (Caldes de Malavella), salses i melmelades Can Moragues (Riudarenes), La Selvaseria (Vidreres), cerveses Popaire (Blanes), làctics Granja el Provençal (Riudellots de la Selva), Cervesa Marina (Blanes), Pastisseria Ca la Nydia (Tossa de Mar), el segell de qualitat "Hostalric producte ric" (que agrupa diversos productes d'aquesta localitat), Ratafia Volcànica (Vilobí d'Onyar), Grenyal (Blanes), Baldiri Vins (Santa Coloma de Farners) i Salsafí d'Or (Santa Coloma de Farners).

També han programat un showcooking on s'elaborarà un recepta només amb productes de proximitat. Aquest taller el realitzen amb el suport de l'Associació d'Hostaleria de la Selva. Anirà a càrrec del seu president i xef del restaurant Can Co de la Cellera de Ter, Sergi Serramitja, que elaborarà diversos tastets a partir de productes que formen part del projecte "Localitza. Productes de la Selva"

El president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, ha destacat la singularitat i alta qualitat dels seus productors, fet que justifica una àmplia difusió per potenciar la venda d'aquests productes i enfortir el sector dels productors agroalimentaris.

La Selva dona visibilitat als seus productors a través del projecte Localitza. El fòrum gastronòmic també ha servit per presentar el catàleg de productors de La Selva.

Catàleg de productors

El llibret recull la informació de trenta-tres productors agroalimentaris de la comarca, tots ells gran exponent del producte de proximitat doncs la seva comercialització és molt local i directa.

El catàleg conforma un ampli ventall de productes classificats en nou grans sectors on tenen presència la cervesa artesana, la ratafia, carn, fruita o la pastisseria.


Autor: Borja Balsera/GN


#laselva


#laselva





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...