Notícies més llegides



Política


Girona

Jean Castel: “Necessitem un govern que governi per tots els catalans perquè a les files de l'atur no hi ha catalans d'una mena i catalans d'una altra”

Política  -  20/11/2017  -  15:11

El candidat de Cs per Girona, Jean Castel, presenta una candidatura de "persones preparades, compromeses i coneixedores del territori"


Presentació Ciutadans a Girona

Presentació Ciutadans a Girona



El candidat de Ciutadans (Cs) per Girona, Jean Castel, ha anunciat avui que el partit taronja farà "una campanya molt en clau territorial, de carrer i de sectors". Ho ha avançat durant la presentació de la foto oficial de la llista electoral a la província, que està configurada per "persones preparades i compromeses, coneixedores del territori i les seves necessitats".

Entre els objectius de campanya, Castel ha remarcat la necessitat de "recuperar la convivència i l'estabilitat" afegint que en aquestes eleccions autonòmiques "hi ha una possibilitat real de canvi" a Catalunya que la formació taronja vol liderar. "Necessitem un govern fort que governi per a tots els catalans perquè a les files de l'atur no hi ha catalans d'una mena i catalans d'una altra", ha manifestat.

El cap de llista de Cs per Girona ha afirmat que "volem governar Catalunya i sortim a guanyar aquestes eleccions", a més ha contraposat el fet "que nosaltres tenim programa i projectes mentre altres ens vindran a explicar el procés" una altra vegada. "Aquesta és la gran campanya de la recuperació de la convivència i el retorn al seny perdut", ha precisat.

Sobre la candidatura que l'acompanya en aquestes eleccions, Castel ha volgut deixar clar que es tracta de persones que coneixen la realitat de la província i també tenen una dilatada experiència fora de la política. Ell mateix, Jean Castel Sucarrat, ha cursat estudis superiors d'administració, càlcul mercantil i compatibilitat, ha exercit com auxiliar de la Guàrdia Civil i gerent d'empreses relacionades amb el sector financer i immobiliari; el número 2, Alfonso Sánchez Fisac, és enginyer informàtic i programador Java; Héctor Amelló Montiu és llicenciat en Belles Arts, llicenciat en Ciències Polítiques i Sociologia i tècnic superior en fotografia artística, tot i que actualment és portaveu de Cs a l'Ajuntament de Figueres i el Consell Comarcal de l'Alt Empordà; Maria del Camino Fernández Riol és auxiliar d'infermeria amb experiència al Parc Hospitalari Martí i Julià de Salt; i Sheila Arias Malpica és tècnic superior en Projecció i Direcció d'obres interiors i empresària.


Autor: Redacció


#girona


#ciutadans #girona #jeancastel #21d





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...