Notícies més llegides



Baix Empordà


Calonge

Les empreses Randstad i Wikiloc s'instal·len al viver Alta Mar de Calonge i Sant Antoni

Baix Empordà  -  22/11/2017  -  10:10

Randstad també col·labora amb l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni en diverses iniciatives de foment de l'ocupació, com els programes Reactiva't, d'inserció laboral per a majors de 45 anys, Activa't, adreçat a persones de 18 a 30 anys, el Pla de Garantia Juvenil i El Club de la Feina


Aj.Calonge

Aj.Calonge



Alta Mar s'està consolidant com un espai de referència per a les empreses de nova creació i pels emprenedors que volen disposar d'un espai per coworking. Ara el viver impulsat per l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni segueix creixent i també acollirà les empreses Randstad i Wikiloc, que han escollit aquest espai per desenvolupar bona part de la seva feina.

En el cas de Randstad, la seva instal·lació al viver Alta Mar té per objectiu dinamitzar el mercat laboral a la comarca del Baix Empordà. L'empresa capdavantera de recursos humans a Espanya ha apostat per obrir una nova oficina al viver d'empreses de Calonge i Sant Antoni, i aquesta és la cinquena oficina que Randstad obre a la província de Girona i que s'uneix a la xarxa de més de 60 centres que la companyia té al territori català. En aquesta nova ubicació Randstad acostarà les més de 3.000 ofertes d'ocupació que ofereix cada dia a candidats, més de 100 a la zona del Baix Empordà. Randstad també ajudarà a les empreses a aconseguir el seu màxim potencial a través de les seves solucions de recursos humans, focalitzades en les necessitats de la zona. "Calonge és un enclavament estratègic per al desenvolupament de Randstad a la zona, on aportarem el nostre coneixement per millorar la situació laboral d'empreses i professionals", afirma Roberto Hernández, director de zona de Randstad.

Randstad també col·labora amb l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni en diverses iniciatives de foment de l'ocupació, com els programes Reactiva't, d'inserció laboral per a majors de 45 anys, Activa't, adreçat a persones de 18 a 30 anys, el Pla de Garantia Juvenil i El Club de la Feina.

Per altra banda, Wikiloc.com és una plataforma web i mòbil on una comunitat d'usuaris d'arreu del món comparteixen rutes GPS i que registra una activitat de més de 30 milions de pàgines vistes cada mes dels aproximadament 3 milions d'usuaris únics mensuals, i durant la seva trajectòria ha rebut premis d'entitats amb rellevància internacional com Google i National Geographic. Des del viver Alta Mar de Calonge i Sant Antoni Josep Molina, calongí i actual responsable de sistemes de l'equip de Wikiloc, portarà a terme un projecte de treball remot per crear unes bases que permetin afavorir la conciliació laboral i la captació de talent.

El Viver d'Empreses Alta Mar de Calonge i Sant Antoni va entrar en funcionament a principis d'aquest any i està situat al Palau Firal de Sant Antoni, en un espai de 330 metres quadrats. El viver posa a disposició els emprenedors 5 despatxos, una sala de treball i un espai de coworking de 80 metres quadrats. En menys d'un any de funcionament Alta Mar té 7 empreses usuàries que suposen un nivell d'ocupació del 60%.

Alta Mar va néixer de la mà de l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni amb l'objectiu de donar un impuls a l'emprenedoria i facilitar un espai on les noves empreses disposin de tots els serveis necessaris per fer créixer el seu negoci, i també d'un espai de coworking, una manera de treballar que permet a professionals independents, emprenedors, i pimes de diferents sectors, compartir un mateix espai de treball, tant físic com virtual, per desenvolupar els seus projecte professionals de manera independent i fomentar també projectes conjunts.

El viver impulsat per l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni compta amb el suport de 7 partners: la Cambra de Comerç de Palamós, el Banc de Sabadell, Meca Center, Altanetica-Ghofi, Generalitat de Catalunya, Diputació de Girona i Consell Comarcal del Baix Empordà.


Autor: Redacció


#calonge


#calonge





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...