Notícies més llegides



Pla de l'Estany


Banyoles

L'Ajuntament de Banyoles ha millorat els carrils bici i camins escolars de la ciutat durant el 2017

Pla de l'Estany  -  05/12/2017  -  16:59

Una de les prioritats és millorar els carrils bici i camins escolars que enllacen amb les escoles i instituts


Aj.Banyoles

Aj.Banyoles



L'Ajuntament ha millorat durant els darrers mesos encreuaments i trams dels carrils bici i camins escolars en el marc de les actuacions pactades entre el govern municipal (CiU) i el grup municipal de Junts per Banyoles–ERC.

Una de les prioritats és millorar els carrils bici i camins escolars que enllacen amb les escoles i instituts de la ciutat. Així doncs, s'ha actuat per senyalitzar i condicionar un carril bici al barri de Can Puig, concretament a la rotonda del carrer Figueres i al carrer Boi Juscafresa per connectar la nova passarel·la de la riera Canaleta amb l'escola de Can Puig. Concretament, s'ha allargat el gual del carrer Boi Juscafresa, s'han col·locat pals rodons de fusta per delimitar el carril bici, s'han instal·lat aparcaments de bicicletes i un rail d'accés de bicicletes. Unes actuacions estretament lligades a la construcció de la nova passarel·la de la riera Canaleta per a vianants i ciclistes.

En aquesta mateixa línia s'ha actuat a l'encreuament de la ronda Fortià amb el carrer Llibertat per connectar amb l'escola de la Draga, i a l'encreuament del carrer Canat amb el carrer Llibertat per connectar amb l'escola Baldiri Reixac.

Altres actuacions, emmarcades en la línia del consistori de millora i potenciació de l'enllaç entre l'Estany i el Barri Vell, són als carrils bici de l'encreuament del carrer de la Barca amb el passeig Darder, a l'encreuament del carrer de la Barca amb el carrer Sardana i a l'encreuament del carrer Canal amb el carrer Llibertat. Una altra actuació destacada ha estat a l'encreuament de la carretera de Camós amb el carrer Carreras Candi. En aquesta cantonada s'ha construït la vorera que permet als vianants passar amb comoditat en un espai complicat fins ara.

A més, s'ha instal·lat senyalització horitzontal i vertical per a carrils bici a diferents punts de la ciutat, com ara el carrer Terme, des de la rotonda del carrer Figueres fins al carrer Orient, al passatge de Llorenç Busquets i als carrers Barca i Estany. Per altra banda, s'han posat els primers semàfors per a ciclistes de la ciutat a la cruïlla entre el passeig de la Puda i el passeig mossèn Lluís Constans.


Autor: Redacció


#banyoles


#banyoles





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...