Notícies més llegides



Política


Girona

Jean Castel (Cs): “Volem reformar la Constitució per millorar la vida de tots els ciutadans i no per acontentar Junqueras o Puigdemont”

Política  -  06/12/2017  -  19:36

El candidat de Cs al Parlament per Girona critica que l'alcaldessa de Girona vulgui canviar el nom de la plaça Constitució basant-se en una "política antimunicipal i radical"


Ciutadans Girona

Ciutadans Girona



"Nosaltres volem reformar i actualitzar la Constitució per millorar la vida de tots els ciutadans i no per acontentar Junqueras i Puigdemont". Així s'ha pronunciat el candidat de Ciutadans (Cs) per Girona a les eleccions al Parlament de Catalunya, Jean Castel, a la plaça de la Constitució de Girona. Castel ha assegurat que la Carta Magna és la norma fonamental que ha garantit "la llibertat, la prosperitat i l'estat del benestar" durant 39 anys però alhora ha defensat la viabilitat de reformar-la "des del consens".

El cap de llista taronja ha recordat que Cs sempre ha contemplat la necessitat d'actualitzar la Constitució i ha assegurat que "som els únics que hem proposat un projecte de reforma". Al respecte, ha recordat la proposta de "suprimir els aforaments, esclarir competències, convertir el Senat en una veritable cambra de representació territorial o suprimir-lo i millorar la llei de finançament de les comunitats autònomes". Per a Castel, la vigència de la Carta Magna no impedeix que es pugui reformar per introduir "les millores que reclama la ciutadania".

El polític ha aprofitat també per criticar la iniciativa de l'Ajuntament de Girona de canviar el nom de la plaça de la Constitució per a plaça 1 d'octubre indicant que l'alcaldessa ja fa temps que està mostrant "una política antimunicipal i radical, a la vegada que absolutista i dictatorial" que en comptes de treballar per a la ciutadania "sembla un comitè d'operacions del senyor Junqueras i el senyor Puigdemont, qui està de vacances fora de Catalunya en un moment d'eleccions".

Finalment, Castel ha volgut felicitar el dia de la Constitució a tots els ciutadans "de la nostra terra, Girona, de la nostra comunitat autònoma, Catalunya, i la resta d'aquest gran país que és Espanya". També ha recordat que la Carta Magna va ser "refrendada en massa per la ciutadania de Catalunya" i això ens va "retornar la democràcia" i va permetre que "participessin del gran projecte europeu".


Autor: Redacció


#constitucio #girona


#girona #ciutadans #constitucio #21d





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...