Notícies més llegides




Política


Roses

Toni Roldán (Cs): “Els separatistes ens volien portar cap a un estat fallit”

Política  -  16/12/2017  -  21:52

El diputat de Ciutadans al Congrés senyala que "mai abans un govern havia fet tant de mal a l'economia, el progrés i la prosperitat"


Acte a Roses

Acte a Roses



El portaveu d'economia per Ciutadans al Congrés dels Diputats, Toni Roldán, ha assegurat que els polítics separatistes "ens volien portar cap a un Estat fallit". Ho ha manifestat durant un acte polític celebrat al Teatre de Roses juntament amb el candidat de Ciutadans al Parlament per Girona, Jean Castel.

Després de remarcar que el paradigma esquerra-dreta ha quedat superat pel nacionalisme i populisme davant la democràcia liberal, Roldán ha desgranat "les mentides del populisme econòmic" dels polítics separatistes que "s'han donat de morros amb la realitat" en comprovar que cap país ha reconegut la república catalana, que és fals l'espoli fiscal, que hi ha hagut una gran fuga d'empreses i que una sortida de la Unió Europea com va proposar Puigdemont aboca a l'aïllament absolut.

"Mai abans un govern havia fet tant mal, Codorniu porta 500 anys aquí, ha sobreviscut a les guerres carlistes, a les de successió, al franquisme i no ha pogut sobreviure a Puigdemont", ha exemplificat per demostrar les mentides "que han muntat amb costos gegantins" i que han posat en risc "l'economia, el progrés i la prosperitat dels ciutadans".

Després d'assenyalar que a Catalunya "tenim el deute per càpita més alt d'Espanya" i és la comunitat en la qual els mileuristes "paguen uns impostos més alts que la mitjana espanyola", Roldán ha indicat que les primeres mesures de Cs en arribar al govern passaran per "desmuntar els xiringuitos i fer una auditoria de la despesa pública, fer un pla de recuperació social i un pla de recuperació d'empreses".


Autor: Redacció


#roses


#roses #ciutadans #21d





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...