Notícies més llegides




Actualitat Girona


Girona

Dues setmanes de patinatge sobre gel a la Fira de Girona

Actualitat Girona  -  18/12/2017  -  13:07

L'activitat d'aquest Nadal obrirà les portes el dissabte 23 de desembre i s'allargarà fins al diumenge 7 de gener


Pista de Gel

Pista de Gel



El Nadal a Girona sempre ve acompanyat d'una de les pistes de gel cobertes més grans de Catalunya, concretament, amb 800 m2 de pista i un tobogan de 2,5 metres d'alçada, 27 metres de llargada i 3 carrils per baixar-hi amb trineu. La Pista de Gel s'inaugurarà dos dies abans de Nadal, el dissabte 23 de desembre a les 10h del matí, per estrenar les festes.

Com cada any i seguint amb la política de Responsabilitat Social Corporativa de la Fira de Girona, aquest any vindran a patinar com a convidats més de 270 nens i joves d'entre 6 i 16 anys provinents de centres d'acollida com Càritas, diversos CRAE, el Casal dels Infants, la Llar Infantil Nostra Senyora de la Misericòrdia o la Fundació OSCOBE, entre d'altres encara pendents de confirmar.

Descomptes i promocions

Com a novetat, s'ha dissenyat una targeta regal per poder regalar entrades per patinar a la Pista de Gel a amics i familiars, que es pot sol·licitar enviant un correu a info@firagirona.com. Així mateix, a través del portal Queda't Girona es poden adquirir entrades anticipades amb l'opció de tenir el tobogan de gel de franc. Amb la compra de cada entrada, es regalen 4 baixades en trineu pel tobogan.

Enguany la comunitat universitària té l'entrada a preu reduït (5 euros). El propietari del carnet juntament amb 4 acompanyants, els quals no tenen perquè ser membres de la UdG, es podran aprofitar d'aquest avantatge.

Per últim, també es sortejaran 10 entrades dobles a través del Facebook de la Fira de Girona entre tots els que identifiquin la llegenda del cartell promocional d'aquest any.

Preus i horaris

El preu per patinar és de 8 euros per hora i inclou el lloguer dels patins, mentre que 4 baixades en trineu pel tobogan tenen un cost de 3 euros. També existeix la possibilitat de comprar un abonament de 10 hores per 60 euros, ideal per a famílies o per celebrar festes d'aniversari. L'ús de guants és imprescindible per accedir a la pista. Aquells que no en tinguin, els poden adquirir al Palau de Fires per 1 euro.

La Pista de Gel i el tobogan estaran en funcionament des del 23 de desembre al 7 de gener de 2018 de 10h a 21h, excepte el 24 i 31 de desembre (de 10h a 19h), el 25 de desembre (tancat), l'1 i el 6 de gener (de 16h a 21h) i el 5 de gener (de 10h a 15h).

A l'interior del Palau de Fires hi haurà dues pistes: una per a principiants i una altra per a patinadors habituals. L'espai per novells està destinat a totes les persones que no saben patinar perquè puguin practicar i adquirir coneixements. Per als més petits, hi haurà elements de suport com pingüins de fusta perquè puguin patinar amb més facilitat.


Autor: Redacció


#girona


#firadegirona #pistagel





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...