Notícies més llegides



OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

Olot nomena Anna Vilanova Bartrolí nova ambaixadora de la ciutat

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  28/12/2017  -  13:30

L'alcalde Josep M. Corominas ha fet entrega de la insígnia de la ciutat a Anna Vilanova Bartrolí. Amb aquest nomenament, Olot compta amb 21 ambaixadors


Anna Vilanova Bartrolí nova ambaixadora d'Olot

Anna Vilanova Bartrolí nova ambaixadora d'Olot



Anna Vilanova Bartrolí és, des d'aquest dimecres 28 de desembre, ambaixadora d'Olot. L'alcalde li ha fet entrega aquest matí de la insígnia de la ciutat després de la seva signatura en el Llibre d'Honor. Josep M. Corominas ha agraït a Vilanova que hagi acceptat aquest reconeixement que l'Ajuntament d'Olot concedeix als veïns i veïnes que viuen fora de la ciutat, però que hi segueixen en permanent contacte.

Nascuda a Olot el 3 de maig de 1973, l'Anna Vilanova i Batrolí és enginyera superior en Informàtica i Doctora en computació gràfica amb especialització en visualització per medicina. En aquests moments és professora associada a la Universitat Tecnològica de Delft on imparteix classes que compagina amb la recerca. L'Anna resideix a Eindhoven als Països Baixos, país d'origen del seu marit, on es van instal·lar a viure l'any 2002. Anteriorment, havia estat a Viena on va poder fer el doctorat.

"Em fa molta il·lusió poder ser ambaixadora d'Olot" ha explicat l'Anna Vilanova que des de l'any 1998, quan va marxar de Catalunya per primera vegada, torna a Olot de 3 a 4 vegades cada any amb la seva parella i les seves dues filles. "Olot és una ciutat molt activa perquè s'hi fan moltes activitats que intento seguir a través de la meva família" i les notícies que consulta per internet.

El Consell d'Ambaixadors d'Olot
Amb el nomenament d'avui, Olot té un total de 21 ambaixadors. El 14 de juny de l'any 2012, mossèn Joan Soler - missioner a la diòcesi de Dapaong, al Togo, però que fa uns mesos ha tornat a Catalunya- va ser la primera persona que va rebre aquesta distinció. L'advocat Martí Bassols, que resideix a Madrid; el metge dentista Carles Bosch, que viu i treballa a la localitat suïssa de Seewen-Schwyz; i Edgar Illas, professor de la Universitat de Bloomington a Indiana, als Estats Units, van ser els següents olotins a rebre el reconeixement que també ha recollit la matemàtica Elisabet Canalias.

"Els 21 ambaixadors provenen d'àmbits molt diversos i representen molt bé la ciutat. N'estem molt orgullosos" ha afirmat l'alcalde Josep M. Corominas. El Consell d'Ambaixadors és, juntament amb el Consell d'Alcaldes i els Consells Ciutadans, algunes de les eines que impulsa l'Ajuntament d'Olot per copsar i fomentar la participació ciutadana. El seu nomenament té lloc aprofitant la seva estada a la ciutat per vacances. El desembre de 2015 va tenir lloc la primera trobada d'ambaixadors, en la que cadascun d'ells va exposar la seva visió d'Olot des del seu actual lloc de residència. La reunió també va servir per explorar vies de col·laboració i les aportacions de cadascun d'ells en el dia a dia de la ciutat.


Autor: Redacció


#olot


#olot





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...