Notícies més llegides



Actualitat Girona


Girona

La Pista de Gel de Girona manté l'èxit de visitants dels darrers anys

Actualitat Girona  -  08/01/2018  -  11:26

16.957 persones han vingut a patinar a la Pista de Gel de la Fira de Girona durant les vacances de Nadal


La Pista de Gel de Girona

La Pista de Gel de Girona



La Pista de Gel de Girona va tancar ahir les seves portes a les 9 del vespre amb un total de 16.957 visitants, un número molt semblant a l'any passat en què es va assolir un increment de públic de l'11%. "La Pista de Gel ha anat creixent any rere any en nombre d'usuaris i estem arribant a les xifres més altes aconseguides fins ara", apunta la directora Coralí Cunyat. "La pista va fer un salt qualitatiu quan va augmentar en dimensions l'any 2014 i, des de llavors, és una activitat que el públic espera amb ganes cada Nadal: és un esdeveniment clarament consolidat en el nostre calendari", afegeix.

Entre el 23 de desembre i el 7 de gener de 2018, 13.182 patinadors i 3.775 usuaris del tobogan han visitat el Palau de Fires. Un horari extens (de 10 del matí a 9 de la nit) junt amb diversos descomptes, com el del carnet de la Universitat de Girona o les entrades anticipades a través del portal Queda't Girona (amb un total de 634 ventes), han afavorit i reforçat la pista com una de les activitats de referència de les festes nadalenques. Com a dades destacades, esmentar que el 60% dels patinadors venen en horari de tardes i que el dijous 4 de gener es va batre un rècord històric amb la visita de 1.564 patinadors en un sol dia.

El carnet universitari ha permès que 1.322 persones hagin accedit a la pista gràcies al conveni que Fira de Girona va signar amb la UdG. A més, 420 nens i joves d'entre 6 i 16 anys provinents de centres d'acollida com Càritas, diversos CRAE, el Casal dels Infants, la Llar Infantil Nostra Senyora de la Misericòrdia o la Fundació OSCOBE, han pogut patinar gratuïtament tal com promou la política de Responsabilitat Social Corporativa que es treballa des de la fundació.

La Pista de Gel de Girona segueix sent una de les més grans de Catalunya, amb 800 m² de pista i un tobogan de 2,5 metres d'alçada, 27 metres de llargada i 3 carrils per baixar-hi amb trineu.


Autor: Redacció


#girona


#girona #firadegirona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...