Notícies més llegides




Pla de l'Estany


Banyoles

La Marató de TV3 recapta a Banyoles 2.046€ amb un concert multitudinari i una quina

Pla de l'Estany  -  08/01/2018  -  12:21

Uns 500 artistes locals van actuar a l'espai Muralla i després va tenir lloc la quina solidària de l'Associació del Casal de la Gent Gran


La Marató

La Marató



Banyoles va col·laborar amb La Marató de TV3 el diumenge 17 de desembre de 2017 i va recaptar un total de 2.046 euros amb dues activitats principals, un concert multitudinari en què hi van participar més de 500 artistes locals de 16 grups banyolins de música, dansa i cultura popular i tradicional, i la quina solidària de l'Associació del Casal de la Gent Gran.

El concert, que va ser una iniciativa del Consell de Salut Municipal i l'Ajuntament de Banyoles, el van protagonitzar els següents grups: la Coral del Casal de la Gent Gran, el grup de Playback del Casal de la Gent Gran, l'Agrupació Coral Veus de l'Estany, les Colles Sardanistes del Foment de la Sardana, l'Esbart Dansaire Fontcoberta, el Cor Kumbalawé, Les Marin, l'Escola de Ballet Concepció Gratacós i Àfrica en Dansa, Gàrgoles de Foc, la Colla Gegantera de Banyoles, la Colla Castellera els Esperxats, Times is Over, Deux Clichés, Moral Distreta i Pelukas. Paral·lelament, els alumnes més petits de l'Escola Municipal de Música de Banyoles van fer el seu propi concert a la plaça de la Font.

A banda de les propostes musicals a tot el voltant de la Muralla, també hi havia tallers i activitats pels més petits, organitzades per Càritas amb el projecte Obrador, l'Oncolliga, l'UEC Can Cuní que va portar els seus populars jocs gegants, l'AMIPA de la Balca, l'AECC-Catalunya Contra el Càncer, Compromesos per la Lectura, i l'Associació Canaan.

Enguany, La Marató a Banyoles va comptar amb la col·laboració d'un grup de 20 joves estudiants de secundària de la ciutat com a conseqüència de la seva participació en el projecte d'emprenedoria TONI. Aquest projecte, impulsat anualment per l'Ajuntament de Banyoles, demana als joves de secundària que facin propostes per millorar la ciutat que treballen i desenvolupen al llarg de l'any. Precisament, la participació en els actes de La Marató d'aquest grup de joves va ser una de les seves propostes per contribuir a la millora de la ciutat.


Autor: Redacció


#banyoles


#banyoles





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...