Notícies més llegides




+ Notícies


Salt

Noves tecnologies i un robot de mascota per als petits a l'Espai Gironès

+ Notícies  -  15/01/2018  -  11:36

El nou Espai Petits Kids Club, obert de dijous a dissabte, ha renovat la imatge i ofereix més activitats i sortejos


Nou espai petits

Nou espai petits



Un nou espai reformat i una nova imatge, amb una nau que rep els nens i nenes per realitzar les activitats, a més de la nova mascota Gir-0, un robot que explica als petits totes les possibilitats que s'ofereixen perquè puguin gaudir d'una bona estona. El nou Espai Petits, els Kids Club, s'ofereix des de dijous i fins dissabte a les famílies que vulguin deixar la mainada amb un dinamitzador mentre fan les compres i gaudeixen de les instal·lacions. Els responsables del centre comercial han incorporat noves activitats, moltes relacionades amb les noves tecnologies i l'espai, com la zona de construcció de naus espacials i els tallers de robòtica. Els nens i nenes poden dibuixar amb tabletes de LCD i hi ha una zona de lectura amb llibres relacionats amb l'espai i l'univers.

També s'han programat, per als divendres, 6 sessions d'un planetari. S'han organitzat visites a les escoles de Salt i Girona per participar gratuïtament en aquesta activitat i també s'ofereix la possibilitat de participar-hi als nens i nenes que visitin el centre comercial.

L'Espai Gironès ha organitzat un concurs de dibuix per a aquest mes de gener i se sortejaran tres premis entre els participants: el primer premis serà un bateig astronòmic per a dos adults i 2 menors a l'Observatori Albanyà; el segon premi serà un telescopi; i el tercer premi, un planetari. Es compte amb la col·laboració, entre d'altres, de l'Observatori Albanyà, Futuroscope, i Cines Odeón.

S'ofereix un nou carnet virtual del club Espai Petits. Per accedir a Espai Petits és necessari fer-se soci de manera gratuïta i presentar el carnet cada vegada que s'accedeixi al recinte. Amb el carnet virtual de soci es poden participar en promocions i descomptes a botigues del Centre i partners externs. Cada mes es farà un sorteig d'un telescopi entre tots els nens i nenes. Els 20 primers socis rebran un regal directe.
L'Espai Petits té una capacitat per a una vintena de nens i nenes, i els horaris són d'octubre a maig, els dijous i divendres de 17:30h a 20:00h, i els dissabte també al matí de 11:30h a 14:30h i a les tardes, de 17:30h a 20:00h. De juny a setembre, l'horari de les tardes de dijous i divendres s'allarga fins les 20:30h. Els festius s'obre a les tardes, de 17:30h a 20:00h, i a l'estiu està obert cada dia de 17:30 a 20:00 h.
 


Autor: Redacció


#salt #espaigirones


#salt #espaigirones





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...